Reacties

Hoe werkt Google Adsense eigenlijk? — 17 reacties

 1. Ik heb nog geen Google Ads op mijn blog. Wel vaak naar gekeken maar de stap nog niet gezet.
  Vraagje: Een html-code op je blog, zet je die in een tekst widget in je sidebar?
  Of is daar een andere of betere plugin voor...
  Ik ga er nog eens naar kijken en mij aanmelden, bedankt voor je uitleg alvast!

 2. Ik heb ook alleen maar goede ervaringen met Adsense, het is vrij simpel en je kunt het jezelf allemaal aanleren. Iedere vraag die je over Google Adsense hebt, wordt beantwoord op het internet.De eerste keer zal het bij iedereen wel even duren voor ze aan de minimale uitbetaling van €70,00 toekomen.Ik denk dat het voor iedereen aan te raden is.
  TIP: Pas wel op voor je concurrentie die ads op jouw website kunnen zetten!!!
  Succes met je blog, ik vind het heel erg goed.

 3. Dag Bloggelientje, na bijna een jaar bloggen besliste ik om een aanvraag te doen voor Google Adsense. Ik voltooide de nodige stappen. Ik zie de eerste ads verschijnen op mijn blog. Hoe betalen ze je dan? Ik kreeg nergens de vraag om een rekeningnummer op te geven. Of komt dat nog?

  Jouw blog is top voor mensen zoals ik die weinig kaas hebben gegeten van de technische kant van computers. Je richt je eveneens tot blogger gebruikers wat ik heel hard apprecieer.
  Veel liefs, Karine

 4. Bloggelientje

  Ik gebruik Google Adsense nog net geen jaar, en ik moet zeggen het gaat tergend langzaam, maar op zich is het wel leuk om te zien hoe iets groeit.
  Maar klopt het dat dat je het verdiende bedrag niet op een paypal account kunt laten storten?

  Alvast bedankt.

  P.S. Alvast een goed blogjaar toegewenst in 2016

  • Ik heb het nog even nagekeken maar in Nederland kun je inderdaad niet uitbetaald worden via Paypal. Ik krijg ook gewoon betaald via mijn bankrekening. Houd moed, want Google Adsense kan echt lonen. Ik heb je blog even bekeken, en je zou eens kunnen proberen om ook een Google ad in de sidebar te zetten. Bij mij werkt de leaderboard in combinatie met in de sidebar twee Google ads heel goed. In totaal mag je er 3 op je blog hebben.

   Jij ook een goed blogjaar gewenst.

  • Als je net begint met bloggen kan het inderdaad wat overweldigend zijn. Concentreer je gewoon op het schrijven van posts! En dan kun je later altijd nog eens kijken naar geld verdien mogelijkheden : )
   Succes met je blog.

 5. hoe kun je geld verdienen met google adsense zonder dat mensen op je advertentie klikken? Is dit ook mogelijk dat je per 100 views bijvoorbeeld betaald krijgt ipv dat mensen klikken op de daadwerkelijke banner?

  • Er zijn twee soorten advertenties:

   CPM: Cost Per Thousand Impressions
   CPC: Cost Per Click

   Op basis van CPM zou je dus ook betaald krijgen op basis van het aantal keren dat een Google ad wordt gezien op je blog, zonder dat ze er op klikken.

   Dus in antwoord op je vraag: 'Ja je kunt geld verdienen met google adsense zonder dat mensen op een advertentie klikken.'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder