Reacties

Hoe kun je geld verdienen met affiliate programma's? — 20 reacties

  • Als je 1 keer Linkpizza installeert maken zij van potentiële links affiliate links Nancy. Dan hoef je verder niets te doen, en als het wat oplevert is het mooi meegenomen.

   Dus als het gedoe de reden is dat je geen affiliate links gebruik kan ik Linkpizza aanbevelen : )

 1. Heel herkenbaar wat je schrijft over dat ingewikkelde aanmelden soms, of codes die je ergens moet plaatsen wat totaal onduidelijk is of het lange wachten. Toch is mijn favoriet itt tot jou juist wel Daisycon. Ik verdien daar het meest mee (met links naar reizen), maar ook Tradetracker lukt eindelijk een beetje. Ook werk ik naar tevredenheid met het eigen affiliateprogramma van Booking en daarnaast met Bol, maar dat zijn de kleinere bedragen (omdat het bij mij meestal om reisgidsen gaat en de koffers of voor mijn part wasmachines nog niet echt opschieten). Van een paar andere affiliatebureaus weet ik inderdaad niet eens meer hoe ze werken. Zo irritant is dat. Maar over het algemeen ben ik er blij mee en moet ik het daar toch van hebben. Het kost best veel tijd, maar levert ook wat op.

 2. Linkpizza pas verwijderd. Vergat het nogal eens en dat staat niet netjes naar opdrachtgevers. En bol.com deed ik inderdaad ook altijd apart. Verder moet ik me hier echt nog eens in gaan verdiepen. Zalando zou voor mij bijvoorbeeld ook wel interessant kunnen zijn in blogs over kindermode.

 3. Ik ben sinds kort ook aangesloten bij LinkPizza, moet alleen iets installeren op mijn site waar ik dus weer niets van snap. Wel vind ik bol.com ook heel prettig! Bedankt voor de tips:)

 4. Poeh. Eerlijk? Ik vind het teveel gedoe en eigenlijk ook niet passend bij mijn blog. Ik schrijf over diverse onderwerpen met een persoonlijke insteek. Niet persé over boeken, of over kleding. Meer 'alles door elkaar'. Wel heel duidelijk uitgelegd en als ik zo de laatste alinea lees dan is het best wel te doen. Maar toch...

  • Ik snap je heel goed Rory. Ik houd ook niet van gedoe : ) En het is natuurlijk ook niet nodig om affiliate links te gebruiken. Hoewel je ze zou kunnen zien als een handige service naar je bezoekers. Als jij een kledingstuk laat zien of een boek bespreek dan is een link naar dat product soms handig. Dan kunnen ze het zelf bekijken. En als het een affiliate link is dan kan dat jou wat opleveren. Maar het hoeft natuurlijk niet.

   Als je affiliate links wilt zonder enige moeite, dan zou je dus Linkpizza kunnen installeren. Dan hoef je verder niks te doen.

 5. Ik doe ook helemaal niets met affiliatelinks. Ik vind het ook maar een moeilijk woord, haha. Zelf vind ik het ook niet nodig. Ik haal genoeg voldoening uit mijn blog. Het leukste zijn natuurlijk de reacties. Heerlijk om te lezen.

  • Er zijn geen speciale platforms die zich richten op sport, maar er zijn wel veel aanbieders van sportspullen die een affiliate programma hebben. Denk aan Decathlon, Plutosport etc. Je zou je via Zanox bij hen kunnen aanmelden als affiliate.

 6. Ken je Paypro? Ook top! Kun je zo affiliate links over alles en nog wat in je blog toepassen. Bijvoorbeeld als je schrijft over hardlopen, zoek je daar op hardlopen en voila. Verwerk hem er stiekem tussen en dan maar hopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder