LinkPizza

In maart 2016 schreef ik me in bij LinkPizza. LinkPizza is een systeem waarbij links waarmee geld te verdienen valt, automatisch worden omgezet in affiliate links. Op deze manier geld verdienen met je blog heet affiliate marketing.

Dat scheelt je als blogger een boel tijd en moeite. In ruil voor dat gemak neemt LinkPizza een percentage van de winst. Na ruim vierenhalve maand LinkPizza maak ik de balans op. En ik stel me zo voor dat jullie best graag willen weten hoeveel ik verdiend heb.

Onderaan deze post zie je een update van mijn inkomsten in 2019!

Hoeveel heb ik verdiend met LinkPizza?

Dus hier komen mijn inkomsten met bloggen via LinkPizza sinds maart:

linkpizza

In een periode van ruim 4 maanden heb ik 56,95 verdiend. Dat is ongeveer een tientje per maand. Dat vind ik niet al teveel. Met Google Adsense verdien ik aanzienlijk meer.

Moeiteloos verdiend

Maar daar staat tegenover dat ik die 56,95 zonder enige moeite heb verdiend. Als ik een artikel schrijf over een bepaald onderwerp, dan is het een kleine moeite om even te kijken welke link via Linkpizza geld kan opleveren. En het is een even kleine moeite om die link te gebruiken.

Ook vind ik het een prettig idee dat links in oude posts, ook geld kunnen opleveren zonder dat ik daar verder iets voor hoef te doen.

Mijn conclusie over LinkPizza na ruim 4 maanden

Ik ben niet erg onder de indruk van de hoeveelheid inkomsten die dit platform me oplevert. Eerlijk gezegd is het van al mijn inkomstenbronnen de kleinste. Zelfs met het affiliate programma van bol.com verdien ik meer. Namelijk zo’n 70 euro per maand.

Om die reden gebruik ik voor al mijn links naar bol.com níét LinkPizza. Bij bol.com neem ik de moeite om de links aan te maken via het partnerprogramma van bol.com. Want dan is alle opbrengst tenminste ook van mij, en gaat niet een deel naar LinkPizza.

Maar afgezien van de matige opbrengsten ben ik toch erg tevreden. Want die 56,95 had ik anders niet gehad. En ik heb er bijna niets voor hoeven doen : )

Update LinkPizza december 2019

Het is inmiddels december 2019. De hoogste tijd voor een nieuwe update. Ik gebruik dit platform nog steeds, en kijk dagelijks op hun dashboard voor potentiële opdrachten. Sinds begin januari heb ik via dit platform het volgende bedrag verdiend met mijn blogs:

4128.13,-

Mijn inkomsten via LinkPizza komen vooral van de opdrachten die ik via hun website binnenhaal.

De interface is duidelijk en overzichtelijk, en je krijgt een goede ondersteuning van de mensen achter LinkPizza. Als bedrijven bijvoorbeeld lang niet reageren, dan gaan ze er vaak voor je achteraan. Dat is heel prettig als blogger. Ook het uitbetalen gaat keurig op tijd.

Wat ik met name zo goed vind aan dit platform is dat het een veilige plek is. Zowel voor de bedrijven als voor bloggers. Zo ging ooit een opdracht na heel lang wachten niet door, en LinkPizza compenseerde me hiervoor financieel. Dat vond ik echt enorm sympathiek. Wat dat  betreft wint LinkPizza het nog steeds makkelijk van Hulc.

Inkomsten als affiliate blijven magertjes

Mijn inkomsten als affiliate vind ik nog steeds vrij mager. Om die reden gebruik ik waar het kan liever zelfgemaakte affiliate links van bol.com en soms van het Amazon affiliate programma. Hieronder een screenshot van mijn weekstatistieken. Zoals je kunt zien heb ik amper inkomsten als affiliate:

LinkPizza

 

Hoe zijn jouw inkomsten via LinkPizza?

Ik gebruik LinkPizza niet voor mijn bol.com links. Als bol affiliate verdien ik meer als ik hen direct gebruik!

P.S. Ik verdien makkelijker en sneller met Ezoic dan met affiliate links.

Similar Posts

17 Comments

 1. Ik heb nog geen inkomsten via linkpizza omdat het niet werkt op een gratis blog van wordpress en/of blogger. Ik dus zelf affiliatie links maken. Maar dat gaat met jouw tips wel lukken denk ik.

 2. Hmmm, en hoé kijk je dan na welke links via Linkpizza werken? Af en toe heb ik een klik op een monitized link, maar verdienen doe ik nooit :/ Het is inderdaad niet veel, maar elke extra is welkom he? 😉

 3. Bedankt NIcole,

  Gratis geld 😉 mooi dat er wat verdiend is. LinkPizza maakt affiliate links makkelijker maar uiteindelijk zul je toch zelf links in de content moeten zetten om iets te kunnen verdienen. Om dit makkelijker te maken hebben we chrome plugin en een pagina waar je op keyword naar links kan zoeken. We zijn ook bezig om automatisch links te plaatsen op merknamen. Dus zodra je een merknaam in je website opneemt kan er dan een affiliate link of andere betaalde link achter gezet kunnen worden. Dit zijn we nog aan het beta testen.

  Succes met gratis inkomsten.

  Klaas

 4. Leuk dat je hier wat handige tips wilt delen. Ik probeer mijn website, die bedoeld is om mensen die het financieel zwaar hebben te helpen euro’s extra te besparen, te bekostigen. Voorlopig wel veel views, nog geen substantiele opbrengsten

  1. Het lastige met een site met bespaartips is dat de mensen die zo’n site bezoeken in principe geen geld moeten of willen uitgeven. Dat maakt het niet zo interessant natuurlijk voor adverteerders.

 5. Hi, als ik het goed begrijp kun je dus Linkpizza, Bol.com partnerprogramma en Adsense naast elkaar gebruiken? Is het niet zo dat Linkpizza 20% van de links naar Bol en van Googel Ads inpikt? Ik ben hier wel benieuwd naar, want ik overweeg Linkpizza te gaan gebruiken, maar verdien net als jij ook geld met de andere twee.

  1. Je kunt ze naast elkaar gebruiken. Maar van bol.com plaats ik altijd hun eigen partner links omdat ik daar heel goed aan verdien, en ze bovendien een makkelijke manier hebben om hun affiliate links te gebruiken. Daarvoor gebruik ik dus niet Linkpizza.

   Linkpizza pikt dus niet geld in van de links naar bol.com en google ads. Tenzij je niet de eigen partnerlink van bol.com gebruikt, maar een gewone bol.com link. Dan maakt Linkpizza er hún affiliate link van.

  1. Dat is een goede vraag Mammalien. Op zich verdien je met losse affiliate programma’s meer omdat je niets hoeft af te staan aan LinkPizza. Maar het vreselijke omslachtige gezeur om je aan te melden, goedgekeurd te worden etc. zorgt ervoor dat ik voor de meeste links inderdaad LinkPizza gewoon maar gebruik.

   Maar waar mogelijk gebruik ik wel de aparte affiliate links. Dat is dan voor progamma’s die wel een begrijpelijke en makkelijke interface hebben. Zoals het affiliate programma van bol.com. Maar het meeste kom bij mij van LinkPizza.

   Kortom: meld je aan bij losse affiliate programma’s waarmee je makkelijk affiliate links kunt maken. En gebruik voor de rest LinkPizza. Een combinatie dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *