Reacties

Blog beginnen: van gratis tot betaald — 5 reacties

 1. Goedemorgen Nicole
  Een duidelijk en herkenbaar verhaal. Eind van deze maand zal ik een nieuwe domeinnaam registeren, dan iik helemaal fris opnieuw beginnen.
  Volkert

 2. Ik gebruik blogspot en WordPress.com en vind die laatste een stuk gunstiger. WordPress.com heeft als nadeel dat er reclames in verschijnen (gewoon een reclamelokker gebruiken) en dat bepaalde html-instructies geblokkeerd zijn. Je kan Akismet (die prima spam tegenhoudt) niet uitschakelen, maar de meesten zullen dat niet als probleem ervaren. Bij Blogspot is het echter een gezoek om bepaalde dingen voor elkaar te krijgen. ReCaptcha is niet uit te schakelen en een ware ramp voor menig reageerder. En bestanden als foto's worden op een ondoorzichtige manier opgeborgen en van een vreemde naam voorzien. Blogspotthema's kan je goed krijgen, maar daar zie ik weinig van. Schijnbaar vinden mensen dat moeilijker dan bij wordpress.
  Tumblr bestaat ook nog, maar die zou ik ook niet aanraden.
  En voor de mensen die het blogspot-jargon niet gewend zijn: post staat voor bericht. ;-)

  • Ik vind WordPress juist veel moeilijker dan Blogger. En je kunt om die vervelende ReCaptcha heen door in te stellen dat je alle reacties eerst modereert. Dan doet zich dit probleem niet meer voor. Ook het feit dat WordPress.com reclame heeft vind ik een groot nadeel. Blogger doet dat niet : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder