Reacties

Maak jij deze 8 fouten w.b. laadsnelheid? — 3 reacties

  1. Teveel berichten op de voorpagina en dan ook nog eens geen leesverder gebruiken. Bij sommige kom ik dat tegen en moet je eerst langs 10 grote foto's om bij het 2de bericht te komen. Zelf gebruik ik als het maar even kan leesverder en stop ik in het eerste stukje 1 of geen foto. Denk er aan om het aantal getoonde berichte te verlagen van 10 naar 4. Maar eigenlijk gaat het al snel zat aangezien ik foto's kleiner maak qua bestandsgrootte. PNG kan Jpg of gif zijn. Als ie voor gif kiest, bijvoorbeeld bij grafieken, dan worden die PNG's juist een stuk kleiner dan de meest beroerde jpg's. Bij jpg kan je voor verschillende kwaliteiten kiezen. Zelf vind ik 80% prima. Bij 100% wordt zo'n bestand belachelijk veel groter.

  2. Bedankt! Ik heb een add blocker dus zie geen advertenties bij andere blogs. Heb jij advertenties in deze blogs? Die zie ik niet :-)

    Ik ga mijn blogs nu langs om de side bar's te controleren.
    Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder