Reacties

Facebook threads: hier moet je op letten als je meedoet! — 24 reacties

  1. Interessante post :) Ik doe niks met Facebook, maar 'social proof' zijn is inderdaad ontzettend belangrijk, ongeacht op welk social media je zit. Ik zit vooral op DeviantArt en daar kun je watchers (volgers) "kopen" met dA-points. Voor 100 points (1 dollar) koop je 75 watchers. De grap is: sinds ik over de 100 watchers zit (ik heb er nu 159), neemt de DeviantArt-staff mijn meldingen over spammers en andere 'overtreders' meteen serieus, alsof je belangrijker bent en je meldingen meer waard zijn omdat je meer watchers hebt. Een online-kennis heeft dezelfde ervaring met de DeviantArt-staff.
    Toch wel maf eigenlijk. :)

    • Dat is een heel goed punt Amelie. Daarbij zijn zoekmachines je grote vriend. Mensen typen zoekwoorden in, en dan is het de kunst dat jouw blog bij de bovenste resultaten staat. Zo bereik je ook 'niet-bloggers'.

  2. Heel interessante blog! Ik vind Facebook threads wel handig, ook om andere bloggers te leren kennen. Maar het is inderdaad wel stof om over na te denken, omdat je zo enkel bloggers bereikt...

  3. Ik vind het altijd erg leuk om op andere blogs te reageren via Facebook threads. Zo ontdek ik zelf nieuwe blogs die ik nog niet ken. En ik hoop natuurlijk ook dat andere bloggers die op mijn blog komen deze ook interessant vinden. :)

  4. Goede tips :) ik doe sinds kort ook mee aan dit soort threads en ik dacht in het begin ook dat het stiekem een beetje valsspelen is en er geen oprechte reacties mee binnen komen. Ik merk echter nu al dat ik meer vaste lezers heb en dat ik zelf op deze manier ook heel veel leuke nieuwe blogs heb ontdekt, dus ik ben om :)

  5. Ik zou het fijn vinden als er speciale threads per doelgroep komen. Soms zit ik als mamablogger in een thread met bijvoorbeeld een reisblog. Dan heb je natuurlijk totaal geen overeenkomsten en dan vind ik reageren wel lastig.

  6. Ik ben heel erg blij met deze groepen omdat ik veel meer lees dan ik normaal zou doen. Ook blogs die eigenlijk buiten mijn 'niche' liggen of die ik in de eindeloze spamgroepen volledig mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder