Reacties

Related posts: hoe voeg je ze toe aan je Blogger blog? — 12 reacties

 1. Ik heb dit ook gedaan en dat lukte goed. Dank dus voor de tip en de handleiding. Toch ben ik met het resultaat niet helemaal tevreden. Al mijn berichten staan in labels per reis en klik je op een reis (dus eigenlijk op een label), dan verschijnen de related posts niet. Alleen als ik via mijn dashboard afzonderlijke berichten aanklik, komen de related posts tevoorschijn. Dat is dus jammer, vind ik. Daarnaast blijken de related posts bij mij niet verder terug te gaan dan ca. 20 posts. Als ik dus de afzonderlijke berichten aanklik, dan krijg ik altijd een related post van (in mijn geval) Tsjechië of van het begin van de reis door de West-Balkan, maar nooit een van een jaar eerder. Linkwithin zegt dat ze alle postst door crawlt, dus ik kijk het nog even aan. Maar als het niet verandert probeer ik een andere related post widget, die alleen reageert op de labels die ik heb meegegeven. Helaas, lang zo leuk niet als het idee van random-related posts van Linkwithin. We zullen dus zien.

 2. Het werkt! En wat fijn! Er zijn veel blogs die tips geven waar ik veel mee kan, maar ik wilde je zeggen dat je erg vaak artikelen schrijft over onderwerpen waar ik toevallig mezelf al het een en ander over af had gevraagd. Komt vast ook omdat ik Blogger gebruik en jij daar veel aandacht aan besteed.

  Ga in elk geval door, want ik word er blij van als hobbyblogger!

   • Dat is lief aangeboden Bloggelientje! Dankjewel!
    Ik heb idd tig geprobeerd LinkWithin weer toe te voegen. Helaas.
    Nu moet ik er bij zeggen dat ik een tijd op WordPress ben geweeest en heb Blogger wel aangehouden (zonder nieuwe posts). Door opslag problemen bij mijn provider ben ik terug naar Blogger. Ben niet de meest fanatieke Blogger maar toch.
    Een deze dagen kan je van mij een uitnodiging ontvangen. Niet direct vandaag, er zijn ook andere prioriteiten dan gezellig op je blog en met je webwinkel bezig zijn.
    Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder