Reacties

Hoe krijg je meer bezoekers en comments op je blog? — 22 reacties

 1. Ik vind het ook altijd fijn om een comment te krijgen. Als ik geen reactie krijg ga ik toch een beetje twijfelen aan mezelf. Is het dan wel een goed artikel geweest? Wat ik wel lastig vind is een vraag formuleren. Onder 'simpele' DIY blogs is de vraag heel makkelijk, maar als ik een hele persoonlijk stukje geschreven heb vind ik dat toch wat lastiger.

 2. Zoals altijd weer heel boeiend! Ik kijk er elke zondag weer naar uit. Kijk wel even naar de zin 'Waarmee bedoelt ...." t moet d zijn... :-)

 3. Ik had eigenlijk de neiging op via fb op je post te reageren, maar ben toch maar even hier gebleven ;-).

  Dankjewel voor de tips. Er zitten er wellicht een paar bij waar ik wat mee kan.

  En zou het kunnen dat de meeste mensen die via fb op jouw blog reageren ook mensen zijn die er via fb terecht komen? Dat is tenminste wel de reden dat reageren via daar voor mij de makkelijkste weg was.

  Groeten, Gerrianne

 4. Ja, na zo'n artikel MOET ik natuurlijk even reageren! Superleuke en nuttige blog weer! Vind jouw artikelen heel leerzaam en lees ze graag! Dank voor het delen van jouw kennis!!

 5. Heel goed om te lezen. Dank je wel voor het op een rijtje zetten. Tip 2 vind ik erg goed.
  En ook de boekentips in je sidebar. Ik heb er een paar aangeklikt en zou alles wel willen lezen. Maar dat gaat natuurlijk niet.

 6. hou mij altijd vast aan wat er beschreven wordt in de laatste alinea. Al groeien de laatste maanden de commentaar enigszins. Voor mij pleit niet dat Blogger een matige comment-tool heeft....

 7. Hartstikke leuk, en ontzettend leerzaam je tips!!!
  Ik moet toegeven dat ik regelmatig even op je site kijk, wanneer ik het zelf even niet meer weet. Een goede leerschool dus, en een echte aanrader. Super bedankt voor al je handige tips.
  Erg fijn !!!

 8. Goedenavond,

  Als eerst wil ik je bedanken voor de leerzame tips. Zo leer ik nog erg veel bij! Meestal vertelt mijn man hoe ik mijn website SEO-geoptimaliseerd moet houden, maar in principe weet ik er best wel weinig over helaas. Met jouw tips&tricks kom ik een beetje verder. Mijn dank is groot!

  Groetjes,

 9. Ik begrijp het ook nooit, maar om de een of andere reden reageren mensen liever op je facebook dan onder je blog. Wellicht halverwege het artikel gewoon de mogelijkheid geven voor een reactie ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder