Reacties

Weablog: geld verdienen met je blog — 25 reacties

 1. Volgens mij heb ik me er ooit ingeschreven, maar daar is het ook bij gebleven.
  Nu ik wat meer tijd voor mijn blog heb is het misschien wel eens leuk om er naar te kijken. Maar ik ben niet direct op zoek om betaald te worden voor mijn blog. (puur hobby, blog nog te klein voor)
  Maar als je idd iets wil bij verdienen zijn die betaalde opdrachten wel leuk.
  Ik vind 525 euro in 5 maanden best netjes hoor. Bedoel voor een blog / hobby.

 2. Goedemorgen, met veel belangstelling heb ik deze tip gelezen. En direct mijn blog ingeschreven. Ik schrok toch van mijn goede quotering, mijn blog is klein met weinig bezoekers. Bedankt voor je fijne en duidelijke tips. Je bent een inspiratiebron. Dat klinkt slijmerig maar het is gewoon gemeend.
  Nog een prettige zondag, Karine.

 3. Ik ben wel nieuwsgierig geworden van dit artikel en heb mijn blogs ook even door de waardebepaling gegooid. Ik kwam uit op 70 en 60 euro en met mijn bereik is dat best veel!

  Maar hoe heb jij dat aangepakt met follow links? Want als dat een vereiste is houdt het voor mij snel op.

 4. Ik vind het heel goed klinken! Ik wilde me graag aanmelden, maar zag dat ik meteen mijn IBAN moet ingeven en dat vind ik altijd een beetje spannend. Ik wilde dus nog even checken: is dat bij jou helemaal goed gegaan? :)

 5. Ik heb me ook aangemeld, de eerste! Ben benieuwd. Mijn waarde was ook gelijk 70 euro maar dat is misschien ook omdat het domein al lang bestaat. Maar hij moet nog worden goedgekeurd blijkbaar.

 6. Wat een handige tip! Ik heb me ook aangemeld. Mijn blog is ook op 70 euro geschat, kon het me haast niet voorstellen. Ben benieuwd wat het brengt, al is het alleen maar nieuwe bloginspiratie ;)

  • Dat is inderdaad niet leuk. Mijn oefenblog op Blogger werd daar ook op geschat. Maar volgens mij zijn die schattingen niet al te accuraat. En dat baseer ik op de lage inschatting van blogs als Miss Lipgloss, waarvan ik weet dat ze enorm populair en goed bezocht zijn.

 7. hallo, even een vraagje want ik heb een opdracht gedaan en er staat dat ik volgende maand 20 euro krijg! Heb jij alles ook gewoon echt uitbetaald gekregen en waarom staat er twee keer bankrekeningnummer zegmaar bij je profiel waar je het moet invullen? Alvast bedankt voor het antwoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder