Reacties

Hyperlink toevoegen aan jpg: oftewel link achter plaatje zetten — 7 reacties

  1. Ik doe dat anders in blogger. Je kan in een tekst ook een link aan een woord linken door dat woord te selecteren en een link toe te voegen. Maar je kan dat ook doen met een foto: zet je foto zoals gewoonlijk in je tekst, selecteer je foto en voeg een link toe et voila! Zo hoef je niet in html te zitten knoeien (wat ik zelf helemaal niet graag doe).

  2. Ik doe het vaak gewoon in html-mode, vind ik eenvoudiger.

    Wel is het handig om het attribuut title te gebruik. Als je de muis boven een plaatje houdt, dan verandert niet alleen het pijltje in een handje, maar kan ook een text aangeven wat er gebeurt als je daar klikt.
    Als ik echt zin heb neem ik in de link een stukje text mee. Als je dan met een muis over het plaatje gaat, dan verandert die text ook van blauw naar rood. Hier een klein voorbeeldje: https://ximaar.wordpress.com/2019/01/21/jan-21-e-betegeling/

  3. ik wil een telefoon nummer aan een plaatje linken zo als ze op plaatje klikken daar naar toe linken wil je me dan uit leggen hoe ik dat doe gaat om een whatsapp plaatje met de link van me nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder