Reacties

Top 10 meest gelezen posts op Bloggen en loggen — 3 reacties

  1. Ontzettend bedankt voor deze handige tip! Ik wist niet hoe ik kon zien welke blogposts het vaakst gelezen waren via Google Analytics en ik vond de resultaten hier en daar wel verrassend!
    Waar ik niet zo goed uitkom, is voor welke tijdseenheid die resultaten staan. Gaat dat over de voorbije maand?
    En wat ik ook zo gek vind, is dat één en dezelfde blogpost via PC een bouncepercentage van nog geen 2% heeft en via mobiel een bouncepercentage van bijna 90% heeft. Ik ben dus snel gaan kijken via mijn smartphone hoe die blogpost er daar uitziet, maar ik zie er niks vreemds aan... (Er staan links in naar andere blogposts waarop geklikt kan worden, dus daar kan het niet aan liggen, denk ik.) Misschien is het een heel ander publiek dat via mobiel binnenkomt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder