Reacties

https: heb je het nodig voor je blog? — 6 reacties

  1. Ik heb zelf niet de ervaring dat het moeilijk is om het om te zetten. Mijn (WordPress) sites lopen bij Hostnet, en eerlijk gezegd was het in een mum van tijd geregeld. Ik denk niet dat er nog veel mensen zijn die http:// intikken als ze een website bezoeken dus dat hoeft ook niet echt een probleem te zijn lijkt me.

    • Fijn dat het bij jou zo soepel verliep Jo.

      Maar het gaat er niet alleen om wat mensen intypen. De meeste mensen typen inderdaad http toch niet in. Het gaat om de verandering van adres, die tot 404 errors kan leiden als je het niet goed doet.

  2. Ik blog op blogspot maar heb een eigen domeinnaam. Dan werkt de simpele omzetting dus niet. Ik ben blij dat het blog onder die naam inmiddels redelijk is te vinden en heb geen zin in 404 errors. Ik laat het voorlopig dus maar zo. Alleen als ik het blog zou omzetten naar WordPress zou het https- ook meteen kunnen worden meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder