Reacties

Geld verdienen met Blogbrains — 9 reacties

  1. Op zich ziet het er goed uit allemaal, maar voor mij heeft er tot nu toe nog geen 1 opdracht bij gezeten die ik kon uitvoeren. Of ik moet gaan schrijven over rollators en assieraden voor huisdieren :)

  2. Wat een prachtige aantallen heb je zeg! Dan is € 100 per post toch veel te weinig? Ik heb wel eens ergens gelezen dat een goede formule € 50 startbedrag + € 10 per 1000 bezoekers zou moeten zijn. Dat is misschien ook weer heel veel, maar € 100 is echt wel heel weinig. Zeker voor het werk dat je erin stopt om die aantallen te halen!
    Ik zie trouwens net ergens een post over as-sierraden :-) Ik gok dat zij het niet te weinig vond.

  3. Ben wat teleurgesteld in deze 'bemiddelingssite', veel van de opdrachten willen do-follow links. Iets wat eigenlijk niet mag van google... daarnaast vind ik het 'pitchen' en het proces wat verwarrend en traag. Wat je schrijft de mail lijkt te zeggen dat je de opdracht hebt en vervolgens is het soms lange tijd stil. Op de één of andere manier vind ik het tot op heden wat tegenvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder