Reacties

Geef je Blogger blog een professionele look! — 9 reacties

 1. Goede tips. Had nog twee vragen over:

  1. Ik heb Powered by Blogger op de vermelde manier verwijderd. Het is gelukt en het blog zelf functioneert naar mijn idee nog goed. Wat wel vreemd is: In de sjabloonontwerper staat nu bij het vlak 'live op blog' een gebroken Bloggerlogo... Enig idee hoe dit kan?

  2. Ik zou wel een eigen domeinnaam willen, maar kan ik alle reeds geplaatste content makkelijk overzetten? En kan ik mijn blog op dezelfde manier beheren als ik nu doen wat betreft het gebruiksgemak in het menu e.d.?

 2. Het verhaal van Bloggelientje eindigd met; als je vragen hebt of iets lukt niet, mail me gerust. Ik help je graag verder.
  Dat heb ik zelf ondervonden. Nog nooit met blogger gewerkt, mogelijkheden gezien en met "haar" hulp is er een fantastische blog ontstaan.
  Als je een beetje thuis bent in Photoshop kun je het helemaal optimaliseren. Het ziet er grafisch zo mooi uit. Nieuwsgierig?
  Slakkenspoor.blogspot.nl én ik eindig ook met -iets korter-: mail haar! Volkert

 3. Dag Bloggelientje, had ik jouw blog maar vroeger ontdekt. Je geeft supertips met een printscreen erbij. Dat is nodig voor IT nullen zoals ik. Ik heb een aantal van bovenstaande tips met succes toegepast. Ik volg je blog en je tips vanaf nu op de voet. Liefs, Karine met k

 4. Hoi Nicole
  Ik wil graag een menu toevoegen aan mijn blog maar krij het niet voor elkaar.
  Ik heb pagina's gemaakt maar het lukt me niet om ze onder de header te krijgen.

  • Je gaat naar layout, klikt op Add a gadget, Scroll omlaag naar Pages: klik op het plusje.
   Vink alle pagina's aan die je in het menu wilt hebben.
   Klik op Save
   Sleep dit gadget vervolgens naar de plek onder je header.
   Save.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder