ezoic inkomsten

Ezoic wordt vaak genoemd als een goed, zelfs beter alternatief voor Google Adsense.

Net als bij Google Adsense verdien je met Ezoic geld met advertenties op je blog.

Ik ben in oktober 2020 overgestapt van Google Adsense naar Ezoic.

Het is altijd interessant om te horen hoeveel een blogger verdient. Bij Google Adsense mag je niet zeggen hoeveel je ermee verdient, maar bij Ezoic mag dat wel.

Daarom deel ik hieronder met jullie hoeveel geld ik verdien als blogger met Ezoic. Gewoon omdat ik het zelf ook altijd fijn vind als een blogger gewoon vertelt wat de inkomsten zijn.

Ezoic hoeveel verdien ik ermee?

In 2021 betaalde Ezoic mij 26141,40 USD uit. Daar moet nog wel 720 USD van worden afgetrokken die ik de eerste maanden betaalde voor deelname aan het Ezoic premium programma.

Dan kom ik uit op 22.328,76 euro in 2021 die ik verdiende met Ezoic.

Ik ben daar erg blij mee!

Even wat context

Dit bedrag heb ik dus verdiend met advertenties via Ezoic. Ik heb 3 blogs bij Ezoic: Huisvlijt, Ren mama, ren en Bloggen en loggen. De meeste inkomsten van Ezoic heb ik via Huisvlijt. Huisvlijt heeft maandelijks ruim 185.000 unieke bezoekers.

Ezoic premium: hoe zit dat

Het Ezoic premium programma vind ik eigenlijk heel irritant omdat je moet betalen voor deelname. Het premium programma betekent toegang tot de beter betalende adverteerders. In ruil voor je betaling belooft Ezoic dat je meer inkomsten krijgt, en dat het je nooit geld zal kósten. Maar ik blijf het jammer vinden dat Ezoic het 'abonnementsgeld' voor premium niet gewoon aftrekt van de inkomsten. Nu moet ik dit bedrag betalen met mijn creditcard, terwijl Ezoic mij uitbetaalt op Paypal.

Mocht premium je meer kosten dan het je opbrengt, dan word je lager ingeschaald. Hoewel ik het niet fijn vind om te betalen voor de premium service van Ezoic verdien ik er inderdaad meer mee.

Ezoic premium: 3 jaar vastleggen is 1 jaar gratis

Na veel wikken en wegen heb ik mij voor 3 jaar ingeschreven voor Ezoic premium. Daardoor krijg ik het een jaar lang gratis. Daarna moet ik weer maandelijks betalen. Ik houd er niet van om me zo lang vast te leggen, maar na overleg met mijn jongste zus die haar eigen bedrijf runt, waagde ik de sprong.

Ezoic inkomsten samenvattend

In 2021 verdiende ik ruim 22.00 euro met Ezoic! Ja, de advertenties zijn irritant. Maar zeker als je zoals ik vrij wilt zijn om te schrijven wat je wilt, is deze manier van geld verdienen met je blog heel prettig. Er zit geen adverteerder in mijn nek te hijgen die wil dat ik zeg dat zijn of haar product geweldig is, terwijl ik dat niet vind.

Ik kan gewoon eerlijk zeggen wat ik ergens van vind, en mijn inkomsten krijg ik via Ezoic.

Ik kan Ezoic dan ook van harte aanraden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op Ezoic!

Leestips

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Ik heb het geprobeerd, maar ik vind het erg omslachtig om te integreren in mijn blog. Mijn website was zelfs even eruit. Het leverde mij veel frustratie op. Ik besloot gewoon weer via Google adsense verder te gaan.

  2. Wat een mooie resultaten haal je hiermee! Ik kreeg het hier helaas ook niet voor elkaar om het te integreren. Ezoic wilde hier wel bij helpen, maar er moesten zulke ingewikkelde stappen gezet worden die mijn websitebouwer mij sterk afraadde... Ik heb het dus opgegeven, ook al klinken de resultaten wel erg interessant. Voor mij voorlopig toch de focus op Adsense in combinatie met affiliate. Wie weet als het ooit makkelijker te integreren is dat het wel interessant is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *