Reacties

Nieuwe blog theme: van Genesis naar Headway — 7 reacties

  1. Ik ben op het moment ook bezig met het aanpassen van mijn thema, omdat ik na 2 jaar bloggen toch merk dat ik bepaalde functionaliteiten in mijn huidige thema mis. Maar omdat ik een aantal dingen anders wil dan in het thema is het best wel een gepriegel met CSS en HTML codes. Gelukkig heb ik een broer die daar handig in is, zodat ik straks weer een paar jaar met mijn nieuwe thema vooruit kan en er tevreden over ben.

  2. Ik had hiervoor een prachtig thema, met heel veel functies, ik kreeg ook te horen dat het lettertype te klein was. Dit had ik wel aangepast. Daarnaast had ik veel technische problemen oa met de Instagram widget. Toen het thema tijdens mijn vakantie weer problemen gaf (mijn website was helemaal zwart) was ik er klaar mee. Ik heb het tijdelijk opgelost. Eenmaal thuis heb ik een ander thema geïnstalleerd. Veel eenvoudiger maar uitgebreider. Het voelde alsof ik een winterjas uittrok. Nu krijg ik reacties als een stuk rustiger en overzichtelijker. Ik ben er erg blij mee!

    • Ik herken je gevoel helemaal Rosita! Soms kan een theme in theorie echt prachtig zijn met allerlei indrukwekkende functies, maar kan het toch niet voor je werken. Ik vind de huidige look van je blog ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder