Black Friday en Cybermonday aanbiedingen voor bloggers

Black Friday en Cyber Monday zijn twee fenomenen die zijn overgewaaid vanuit de VS. En het houdt in dat bedrijven allerlei producten aanbieden met flinke kortingen. Hoewel ik altijd voorzichtig ben met dit soort opzwepende marketing methodes vallen er wel degelijk voordeeltjes te behalen. Ook voor bloggers! Zeker als je affiliate marketing gebruikt op je blog, of LinkPizza gebruikt.

Hieronder heb ik een overzichtje gemaakt van een aantal Black Friday en Cyber Monday voordeeltjes voor bloggers. De meeste aanbiedingen gelden voor WordPress bloggers, maar er staat één aanbieding bij voor blog themes die ook geschikt zijn voor Blogspot gebruikers!

Black Friday voordeeltjes voor bloggers

 • By Yoast, van de gratis Yoast plugin, beloven ze 30% korting op al hun producten. Dat is bijvoorbeeld de betaalde versie van hun plugin, maar ook cursussen.
 • Darren Rowse van ProBlogger biedt zijn cursus 31 Days to build a better blog aan met 50% korting. In plaats van 99 USD betaal je 49 USD. Ik ben fan van Darren. Ik heb zijn cursus niet gedaan, maar ik heb er wel vertrouwen in.
 • 20% bij StudioPress. StudioPress zijn verantwoordelijk voor de toonaangevende Genesis themes. De boodschap is vaak: 'Als je een Genesis theme koopt, weet je dat je goed zit wat betreft kwaliteit en zoekmachine optimalisatie. Ze beloven een korting van 20%.
 • Convertkit is een systeem om nieuwsbrieven mee te versturen. Normaal mag je het 14 dagen gratis proberen, maar tijdelijk kun je 30 dagen kijken of het je bevalt. Zelf heb ik Mailchimp omdat dit gratis is, maar over Convertkit hoor ik goede dingen.
 • 40% korting op zowel WordPress als Blogger themes bij Georgia Lou Studios.
 • Webhost Antagonist biedt kortingen van 50% tot 95% aan voor webhosting. Ik zit zelf bij Keurigonline, maar die hebben helaas geen aanbieding.
 • Bij GoDaddy kun je vanwege Black Friday en Cyber Monday tijdelijk domeinen kopen vanaf 0,99 cent per jaar. Dit geldt voor 1 jaar. Normaal betaal je vaak een tientje per jaar. Maar! En er is een grote maar: het zijn hele stomme domeinen zoals .club en .biz. Deze aanbieding vind ik dus een beetje nep.
 • Pinning Perfect cursus met 20% korting. Deze cursus helpt je om Pinterest zo te gebruiken dat je meer bezoekers krijgt. Goedkoop is het: 249 USD. Maar gaat dus vanwege Black Friday en Cyber Monday wel 20% af.
 • Goede foto's zijn belangrijk voor een blog. Je kunt foto's zelf maken, of gebruik maken van sites waar je gratis afbeeldingen kunt downloaden. Maar je kunt ze ook kopen. Bij Depositphotos hebben ze een aanbieding van 49 USD, waarmee je 90% bespaart. Je kunt hiermee 100 afbeeldingen downloaden.
 • Tot 60% korting bij Vistaprint om bijvoorbeeld je visitekaartjes als blogger te laten maken.
 • Maak jij de foto's voor je blog zelf met je smartphone? Eef Photography biedt 25% korting op bijna alle producten in haar webshop vanwege Black Friday.

Algemene tip voor kopen met korting voor bloggers

Algemene tip: wil je op dit moment een plugin/theme/cursus voor je blog kopen? Google dan de naam van de plugin/cursus/theme in combinatie met Black Friday of Cyber Monday voordat je hem koopt. Grote kans dat er een leuke korting uit te slepen is. Let wel altijd goed op de kleine lettertjes voordat je iets koopt. Zoals bij GoDaddy waar je dus wel goedkoop uit bent, maar een stom domein krijgt.

En in het algemeen geldt: koop iets niet alleen maar omdat er korting op is.

Vergelijkbare berichten

3 reacties

 1. Goeie tips!
  Ook al heb ik op dit moment niks nodig.
  Wanneer ik dat wel ben is het zeker fijn ik een product of dienst kan aanschaffen tijdens een leuke actie met een mooie korting :-)

 2. Ik sluit me aan bij Evelien, ik kan de links ook niet goed lezen, dacht dat het aan mijn ogen lag.
  Ik kreeg deze post ook vandaag pas in mijn mailbox , ik had je gisteren al gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *