bonus

Ik werd aangenaam verrast door een plotseling heel hoog saldo bij het partnerprogramma van bol.com. Want ineens had ik een openstaand saldo van maar liefst 344,36. In eerste instantie dacht ik van: 'Jaja, er heeft zeker iemand iets heel duurs bestelt, en die persoon gaat dat waarschijnlijk toch niet houden.'

Het gebeurt namelijk best wel eens dat mijn uitstaande saldo bij bol.com lager wordt in plaats van hoger. Een saldo is namelijk pas definitief als de klant het product niet alleen heeft besteld, maar ook betaald én gehouden.

Maar nu bleek er sprake te zijn van een zogenoemde volumebonus van bol.com.

Volumebonus van bol.com

Ik heb nogal een hekel aan gebruiksaanwijzingen, en wist dus niet eens dat dit bestond.

De volumebonus van bol.com houdt in je dat je extra wordt uitbetaald bij een specifiek aantal bestellingen via jouw blog als bol.com affiliate.

Zo krijg je bij de allereerste keer dat iemand iets via jou bestelt, 2,50 volumebonus cadeau.

Wat de volumebonus van bol.com inhoudt

Daarom zal met volumebonus een extra commissiebedrag worden uitbetaald als je een specifiek aantal orders binnen uw totale account behaalt. Hiernaast een overzicht van de volumebonus die je krijgt als bol affiliate:

 • 1 bestelling: € 2,50
 • 10 bestellingen: € 5,00
 • 20: bestellingen: € 7,50
 • 50 bestellingen: € 10,00
 • 100 bestellingen: € 20,00
 • 250 bestellingen: € 62,50
 • 500 bestellingen: € 125,00
 • 1000 bestellingen: € 250,00

Bol.com heeft een cookietermijn van 5 dagen

Bol.com is echt een prettig partnerprogramma vind ik. Ze hebben namelijk een cookietermijn van 5 dagen. Dit  betekent dat als iemand op bijvoorbeeld maandag via jouw blog naar bol.com surft, en daar op vrijdag iets koopt, jij dan nog steeds commissie over die aankoop krijgt!

Dat vind ik erg sympathiek.

Conclusie over bol.com partnerprogramma

Ik was toch al erg tevreden over het bol.com partnerprogramma, maar dankzij deze verrassende volumebonus waardeer ik ze nu nog meer. Gemiddeld levert bol.com me zo'n slordige 50 euro per maand op. Bol.com betaalt bovendien keurig op tijd uit.

Omdat ik zo tevreden ben over het partnerprogramma van bol.com neem ik de moeite om naar de site te gaan en zelf een affiliate link te maken. Bij vrijwel alle andere affiliate programma's ben ik daar te gemakzuchtig voor, en maak ik gebruik van linkpizza.

En ik ben ook wel een beetje onder de indruk dat er blijkbaar al 1000 bestellingen zijn geplaatst bij bol.com via één van mijn blogs!

Lees hier meer over affiliate marketing!

Hoe zijn jouw ervaringen met het partnerprogramma van bol.com?

Vergelijkbare berichten

20 reacties

 1. Wat goed zeg! Ik zat op 20 vorigr maand en was al blij, haha. Ik merk wel dat t omhoog gaat gelukkig. Van n tientje per keartaal naar 10-20 per maand nu. En andere affiliate aanbieders ook. Gaat de goede kant op dus. Ik moet wel zeggen dat ik alle links zelf maak, en niet via linkpizza dus.

 2. Kun je een afflilatielink ook installeren als je blogt op Blogger of op de gratis versie van WordPress?
  Als dat kan dan zou ik het erg leuk vinden als je daar een blogpost aan wil wijden.

 3. Blij met Bol.com idd. Van die 250 euro wist ik niet. Ik ga er rustig en lang op wachten. Ik ben momenteel bij 1/3e deel van het volume...
  Fijn voor je dat je inkomsten goed lopen. Dan heb je meer lol van je werk.

 4. Wat ontzettend leuk! Hard werken loont! Ik ben er nog niet erg lang aangemeld en houd me er nog niet zo heel erg mee bezig los van het feit dat ik het wel erg leuk vind. Af en toe even tijd vrij maken om zulk soort marketing eens beter te gaan inzetten:)

  -x- Mama van Dijk

 5. Mooi zeg!! Weet jij toevallig ook waar je kunt zien op je hoeveelste bestelling je zit? Ik heb in het begin wel een paar keer zo'n (kleinere, uiteraard) bonus gehad, maar dat is nu al zo lang geleden, dat ik me laatst al afvroeg of dat hele systeem nog wel bestond. Wel dus, gelukkig!

 6. Volg maar weer eens een advies van je op. Heb mij aangemeld bij het partnerprogramma. Hopelijk word ik er nog zo tevreden op. Bedankt voor het delen van je kennis in elk geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *