Reacties

Bol.com volumebonus: 250,- bij duizendste bestelling : ) — 20 reacties

 1. Wat goed zeg! Ik zat op 20 vorigr maand en was al blij, haha. Ik merk wel dat t omhoog gaat gelukkig. Van n tientje per keartaal naar 10-20 per maand nu. En andere affiliate aanbieders ook. Gaat de goede kant op dus. Ik moet wel zeggen dat ik alle links zelf maak, en niet via linkpizza dus.

 2. Kun je een afflilatielink ook installeren als je blogt op Blogger of op de gratis versie van WordPress?
  Als dat kan dan zou ik het erg leuk vinden als je daar een blogpost aan wil wijden.

 3. Blij met Bol.com idd. Van die 250 euro wist ik niet. Ik ga er rustig en lang op wachten. Ik ben momenteel bij 1/3e deel van het volume...
  Fijn voor je dat je inkomsten goed lopen. Dan heb je meer lol van je werk.

 4. Wat ontzettend leuk! Hard werken loont! Ik ben er nog niet erg lang aangemeld en houd me er nog niet zo heel erg mee bezig los van het feit dat ik het wel erg leuk vind. Af en toe even tijd vrij maken om zulk soort marketing eens beter te gaan inzetten:)

  -x- Mama van Dijk

 5. Mooi zeg!! Weet jij toevallig ook waar je kunt zien op je hoeveelste bestelling je zit? Ik heb in het begin wel een paar keer zo'n (kleinere, uiteraard) bonus gehad, maar dat is nu al zo lang geleden, dat ik me laatst al afvroeg of dat hele systeem nog wel bestond. Wel dus, gelukkig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder