Reacties

De ultieme gids voor Blogger SEO oftewel Blogspot blogs — 6 reacties

 1. Dag, Ik probeer je tips te volgen om de SEO te regelen. Als ik de SEO Blogger sbt templates in vul om metatags te genereren, dan gebeurt er echter niets.
  Ik heb het volgende gedaan:

  Website Description: Reisverslag tocht per camper door Noorwegen
  Keywords: Reisverslag, reis, verslag, tocht, camper, Noorwegen
  Language: Nederlands
  Choose Country: Nederland
  Copyright Holder Name: Trudy wehrmeijer
  Your Google Plus Profile URL: https://plus.google.com/u/0/116931007124716642569/posts (gekopieerd van mijn profiel in Google+)

  Ik kan dan op de Generate knop drukken wat ik wil, maar er gebeurt niks. Wat doe ik fout?

  Dat is nog maar stap 1. Dan moet het plakken en kopieren nog beginnen. Zucht.

  Bedankt alvast voor je hulp, c.q. tips en tricks.

  groet trudy

 2. Hallo, ik ben bezig met mijn blog. Is nog helemaal basic. Ik ben niet helemaal onbekend met programmeren en website's, maar de kneepjes van het vak en wat precies waar is toch weer even wat anders. Van jou tips heb ik al veel gebruik gemaakt, heel goede info.
  Bij deze tutorial kom ik er niet uit. Ik snap het probleem met Blogger en H1, H2, H3, H4. Maar als ik ga zoeken in de html naar de termen h3 class=’post-title entry-title of sidebar kom ik ze gewoon niet tegen. Wel met het zoeken met het onderdeel om de website vanuit het domein te inspecteren, dan zie ik ze keurig staan. Maar weer terug, zoeken in de html kom ik niets tegen. Ben er nu 1,5 dag mee bezig en ben fleut van het zoeken.
  Heb jij een idee?

  Bij voorbaat dank!

  • Hoi Peter,

   Ja, daar kun je inderdaad helemaal gaar van worden: tevergeefs en langdurig naar iets zoeken in html code. Wat ik dan vaak doe is een stukje van de term zoeken. Dus niet het hele stuk, maar een onderdeel. Vaak vind je het dan wel.

   Waarom ben je die termen precies aan het zoeken als ik vragen mag? Als je ze wilt aanpassen naar betere H-tags is een veel simpelere oplossing gewoon een Blogger theme kiezen dat al SEO-vriendelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder