Reacties

Hoe haal je 'powered by blogger' weg: 3 methodes! — 12 reacties

  1. Het lukt met niet om de tekst te verwijderen. Het kopje verwijderen komt er wel te staan, maar waarom ik op 'save' druk, krijg ik een foutmelding waarna ik weer opnieuw kan beginnen en het vervolgens weer dezelfde foutmelding aan geeft. Heb je tips?

  2. erg bedankt voor alle goede tips! helaas, jammer, deze lukt me niet... ik ga het later nog wel een keer proberen of kan het zijn dat dit ook niet meer werkt?

  3. Ha Handigert :) Ik ga jou weer even een vraag voorleggen! Je bent toch wel mn uitkomst als ik met blogger ergens tegen aanloop:)! Thanks daarvoor! Ik heb een leuke theme op mijn blog maar de slider bevalt me niet. Hij stoort me en geeft een verwrongen beeld. Ook op mobiele versie leest het niet prettig. Hij stond er nooit op maar ineens was hij er wel;). Ik vond het wel best zonder en nu wil ik hem eraf hebben. Zit heel html tekst door te spitten maar weet niet waar ik het zoeken moet haha! -x- Mama van Dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder