Reacties

Blog beginnen: ontdek het grootste struikelblok dat er is! — 6 reacties

 1. Ik herken het verschijnsel, maar dan voor het beginnen van een online business. Ik heb ooit een blog gehad en ook behoorlijk bijgehouden maar het werd gewoon niet gelezen (na een jaar minder dan 10 volgers). Dan vergaat je de zin, althans mij wel. Het struikelblok dat ik heel erg herken is dat je op een gegeven moment echt niet meer weet waar je over moet schrijven. Jij kunt dat heel goed; ik volg je blog al heel lang en het blijft toch boeiend.

  Ik denk dat dit ook een reden is dat de importance trap bij mij een belangrijke reden is waarom de online business niet van de grond komt. Naast het niet weten hoe ik van mijn kennis (webdesign) een goed online product kan maken. Dus ja, ik herken heel veel van wat je in dit artikel weergeeft.

  • Dankjewel voor het fijne compliment Jo. Het valt soms niet mee om een verlangen om te zetten in daden. Ik denk dat er zeker wel mensen op zoek zijn naar iemand met goede kennis van webdesign. Wellicht komt het er nog eens van. Ik wens je in ieder geval succes!

 2. Was bij mij ook wel erg herkenbaar. Mensen in mijn omgeving hoor ik er ook over. Wel willen, maar om uiteenlopende redenen niet de stap zetten.

  Vorig jaar heb ik vanuit het niets besloten om 365 dagen te bloggen. Daar had ik ook zo'n drempel, maar ben het gewoon gaan doen. Na die 365 dagen ben ik veel zaken rondom blogtraps anders gaan zien

 3. Oei, deze is raak!
  Afgelopen jaar heb ik met deze “trap” te maken gehad. Want alhoewel ik al 5 jaar een blog heb en content genoeg, lukte me het niet om berichten te schrijven. Om diverse redenen die eigenlijk allemaal smoesjes waren....
  Het heeft dus een naam.
  (2019 ben ik begonnen met jaaroverzichten, dus hopelijk met frisse moed toch weer verder)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder