Reacties

Hoe verwijder je sómmige labels uit Blogger? — 18 reacties

 1. Op m'n Blogspot gebruik ik ze (nog) niet, omdat daar te weinig berichten staan. Je moet wel iets hebben om in te delen.

  Op m'n WordPress gebruik ik ze erg veel. Dwz die hebben Categoriën (een soort hoofdlabel) en tags (bijlabels). Voor de Categorien (staan in m'n menu) moeten bij mij minstens 25 berichten zijn die daar binnen vallen. Voor Tags (staan op een Tag-overzicht) is bij mij het minimum 5 blogberichten waaronder het voor komt. Bij WordPress zijn ze eenvoudig aan te passen of te verwijderen. Helaas zit de optie samenvoegen er niet in.

  Ooit gebruikte ik aparte tag-namen als Milieumatig. Dat is vrij dom. Mensen zoeken daar niet naar. Dus kan je zoiets beter gewoon Milieu noemen. De tags en categorien lijken in de zoekresultaten van Google te worden voorgetrokken. Vaak vind ik een tag/categorie van m'n blog bovenaan de zoekresulaten.

 2. Ik heb begrepen dat je maximaal 5000 labels mag gebruiken in de nieuwe versie van Blogger. Nu ben ik oude labels aan het verwijderen, maar dat moet van dag tot dag - vanaf 2012. Dat duurt dagen ... is er een manier om alle labels ineens te verwijderen ?!?! Zeker omdat Blogger op korte termijn overgaat op de nieuwe versie en er is dan geen weg meer terug !!!

  • Het advies is om maximaal 20 categorieën aan labels te hebben, en niet meer dan 3 labels per post. Ik zie dat je best veel labels hebt Frank, dus het is zeker een goed idee om eens flink op te ruimen.

   Als je de post leest, zie je dat je per label alle posts kunt aanvinken die dat label hebben, om dat label te verwijderen.

   Ik zou dat in jouw geval ook zeker doen, en de wildgroei aan labels terugbrengen naar niet meer dan 20.

   N.B. Ik zie dat je een afbeelding van Bloggen en loggen over de nieuwe Blogger interface hebt gebruikt. Het is sympathiek als je de url van Bloggen en loggen op de afbeelding zichtbaar houdt.

   • Ik heb geprobeerd om labels te verwijderen volgens de beschrijving ... maar toen verdween het hele bericht i.p.v. alleen de labels. Zal wel aan mij liggen ... snap vast de beschrijving niet !!
    Ik moest de genoemde afbeelding kleiner maken zodat deze even groot was als de afbeelding ernaast, zodoende viel de url weg. Zal 'm er terug opzetten !!

    • Maar voor alle duidelijkheid ... het is niet mogelijk om alle labels in één keer te verwijderen ?!?!
     Als ik nu bijvoorbeeld 25 berichten selecteer en wil daarvan alle labels verwijderen ... hoe doe ik dat dan ?!?!

     • Zijn dat 25 berichten met dezelfde labels Frank? In dat geval kun je in 1 keer al die labels verwijderen.

      Of bedoel je 25 berichten met 25 verschillende labels?

     • Ik bedoel 25 berichten achter elkaar met verschillende labels – bij selecteer 10 - 100 – waardoor ik sneller klaar ben ... want bericht voor bericht gaat wel heeeeeeeeeeeeeeeel erg traag . Maar alles in één keer verwijderen gaat dus niet ?!?!

      *** Url is teruggeplaatst in de afbeelding !!

    • Hm, dat is inderdaad vervelend Frank. De posts wil je natuurlijk wel houden.

     Wat goed is om te bedenken is dat het logisch is als de post uit de lijst met dát label verdwijnt: ze hebben immers het label niet meer, dus staan ze niet meer in die rij.

     Dat wil zeggen: heb je gecontroleerd of de post er op zich nog wel is, zolang je niet dat specifieke label selecteert?

     • Link aanklikken - even wachten, labels verwijderen, updaten - ff wachten en dan de volgende link aanklikken .... nog maar 5692 artikelen te gaan ..... pppffffffffffffffffffff :-(

     • Berichten met hetzelfde label kun je in 1 keer doen. Maar als je per bericht een ander label hebt, dan ben je inderdaad de klos, en moet je per bericht het label verwijderen...

     • Bedankt en een prettige dag verderszzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
      Zou je mijn naam "Frank Henskens" weg willen halen – om te voorkomen dat deze op het internet komt – en vervangen in Fr@nkie-boy ‼

 3. Zo klaar !!!! ... Vanaf donderdag 6 augustus t/m vandaag elke dag uren bezig geweest met het verwijderen van de labels bij 6603 artikelen op mijn weblog "GayNieuws.blogspot.com" .... en dat bij een gemiddelde temperatuur van 35ºC .... Pppppppffffffffffffffffff. Maar ik ben nu helemaal klaar voor de nieuwe versie van Blogger !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder