Reacties

Blogspot templates + WordPress themes — 5 reacties

  1. Alweer een leuk artikel, echt voor mij.
    De eerste templates van Georgia Lou Studios ken ik niet, zijn idd niet duur. Maar de templates van Pipdig , ja die heb ik en zijn echt geweldig, niet alleen om te zien ze zien er professioneel uit maar ook de ondersteuning is geweldig.
    Ik ben super tevreden, ik heb een van de laatste templates op mijn site Holly & Weave en een beetje aangepast op mijn smaak, en mijn blog had meteen ander uitstraling plus dat het SEO geoptimaliseerd is.
    Maar ik ga toch even checken wat jij zegt ☻.
    Bedankt Nicole

  2. Is het me net gelukt je vorige instructie van "onderwerpen in de menubalk " te zetten, kom je met dit geweldige idee van templates om te kopen! Wat heerlijk om ze allemaal te bekijken en ik ga hier zeker gebruik van maken. Dankjewel Nicole, je bent een inspiratie met je blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder