Reacties

Zoek functie op je blog: De ultieme bron voor ideeën voor blogposts — 26 reacties

  1. Jeetje! Ik vind dit altijd zo n heerlijke blog op de zondagochtend! Ik leer er veel van en ga ook meestal aan de slag met wat ik weer geleerd heb! Zo ook met dit. Dankjewel!

  2. Ik heb wel zo een search box op de blog. Alleen vroeg ik mij altijd af hoe die andere bloggers toch kwamen op die zoekopdrachten van hun lezers. Super bedankt voor de tip. ;)

  3. Wat een goede tip! Ik heb dit direct gedaan, die search box had ik al, maar nu kan ik dus ook zien hoe hij gebruikt wordt. Ik vind GA nog steeds een lastig iets dus als je meer van dit soort tips hebt, dan hou ik mij aanbevolen! Bedankt

  4. Jammer, ik heb alleen een zoekvak. ;-)

    En die gebruik ik al jaren niet meer, ook niet bij andervrouws blogs of andere websites. Komt omdat ik al sinds een jaar of 12 de zoekbalk van Google gebruik, met als voordeel dat ik direct op de gevonden pagina verder kan zoeken. Dat zoekvak scrollt ook niet van het scherm. De laatste 3 jaar gebruik ik daar de anonieme Firefoxversie van. Punt is dat ik er veel meer mee vind. Als ik hier 'ximaar' in het zoekvak tik (om even te zien wat ik hier eerder in reacties heb geschreven), dan krijg ik 0 resultaten. Met het Google zoeken binnen dit domein krijg ik 6 resultaten. Vervolgens kan ik op dezelfde manier fotozoeken binnen dit domein doen, een optie die ik nog niet bij een standaard website zoekvak tegen ben gekomen. Kortom ik vind meer en laat helaas geen sporen achter.

    Op m'n blog kijk ik wel eens of een bepaald artikel erg vaak wordt opgevraagd. Als dat artikel verouderd is (m'n inzichten veranderen zo nu en dan), dan maak ik er een vervolgstukje op en plaats ik in het oude artikel een link daar naartoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder