Reacties

Hoe maak je een tabel in Blogger? — 6 reacties

 1. Idd gewoon een html-tabel zoals je die op de meeste websites en ook in de gratsis wordpress kan plaatsen. Ja kan onder elk veld ook nog een achtergrondsplaatje zetten. Blogspot laat ook veel meer html toe dan de gratis wordpress.

 2. Zoals je weet denk ik hetzelfde over Blogger. Ik heb wel het idee dat het in WordPress soms allemaal net iets makkelijker of sneller kan, omdat er meer plug-ins zijn, maar door die plug-ins ben je ook weer afhankelijker van derden. Ach WordPress en Blogger hebben beiden voor- en nadelen :)

 3. Is het gebruiken van tabellen nadelig voor zoekmachine's? En dan met name Google?
  Tevens wil ik je (mag ik jij tegen u zeggen?) bedanken voor alle tips en info op deze site! Ik heb er veel aan!
  Wordt deze site ook nog overgezet naar Blogger? Ik was gewoon benieuwd.
  Gr. Jan

  • Ik zou ze met mate gebruiken Jan. Eén of twee tabellen in een post zullen niet schadelijk zijn voor de positie van je blog in de zoekresultaten.

   Deze site wordt niet overgezet naar Blogger. Ook al ben ik dol op Blogger : )

   En fijn dat Bloggen en loggen je helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder