Reacties

Blogger bloggers maak reageren makkelijker: zet Comment moderation aan! — 1 reactie

  1. Ik ken een blogster die dit aan heeft staan. Bij haar duurt het gemiddeld 3 dagen eer ze reacties goedkeurt. En dan zie je een paar dezelfde reacties, aangezien je dan pas kan zien wat een ander heeft geschreven. Daarbij moet je bij haar even goed door die recaptcha ellende. Het komt mij erg paranoia over en het stoot me als reageerde enorm af. Ben blij dat ik bij wordpress alles open kan zetten en dat Akismet de ellende er voor me uit filtert. Ik gebruik wel blogspot voor dingen die ik met wordpress niet kan. Op die blogspot domeinen staat het reageren uit en staat er een link naar m'n wordpress-site, waar moeiteloos gereageerd kan worden. Dus zonder inloggen, zonder mailadres en een berg links. Zelden (minder dan eens per jaar) moet ik daar achteraf een foute reactie verwijderen. ReCapcha is wat mij betreft een slechte oplossing voor een nietbestaand probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder