Reacties

Blog button maken met 'grab-code?' Zo doe je dat! — 4 reacties

 1. Geweldig hoe je alles op een eenvoudige manier uitlegt. Ik lees vaker blogs van marketeers die heel hoogdravend klinken en waarvan ik vaak de indruk krijg dat als je niet 24-7 met online marketing bezig bent, je het fout doet.
  Hoe anders is jouw blog! Op een laagdrempelige duidelijke stap voor stap manier leg je elke keer weer uit wat je de lezer wilt vertellen. Ik hoop dat meer beginnende bloggers dit blog lezen; meer heb je gewoon niet nodig. Mijn mail checken begint iedere zondag ochtend steevast met het lezen van jouw posts. Bedankt!

 2. Hi, ik wilde een Button maken maar via grab my Button lukte dat niet meer en toen kwam ik weer een bericht van jou tegen! Ik hoop dat je me even wilt helpen.ik heb een foto op formaat 200 gemaakt , ook geprobeerd met iets kleiner, daarna gepubliceerd en daarna de post in text gezet en gekopieerd. Maar als ik dan plak in een bericht krijg ik alleen de foto te zien maar niet een text waarmee lezers het kunnen kopiëren. Kun je mij zeggen wat ik niet goed Doe?
  Groetjes Nancy

  • Je hebt waarschijnlijk gekozen voor de optie om geen attribution te geven. Als je daarbij wel op ja klikt, verschijnt de code wel.

   Klik dus op yes thanks! bij:

   Attribution is always appreciated! (A link to this app will be added under your code box)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder