Reacties

4 x Bloggen als de wereld 'in brand staat' — 5 reacties

 1. Tja, een moeilijk onderwerp, want we leven in een krankzinnige wereld met heel, heel veel leed.
  Ondanks dat ben ik er van overtuigd dat we toch POSITIEF moeten blijven.
  Daar is zelf veel over geschreven, o.a. De kracht van het positief denken'. Een variatie is hierop; de kracht van het positief schrijven. Gelukkig doen dat veel mensen, zeker met een blog. Blijf positief!

 2. Het is altijd goed om even stil te staan bij het leed rondom ons en in de wereld. Of we daardoor onze bloggen moeten aanpassen vind ik niet. Schrijven over leuke en kleine dingen moet verder kunnen.

 3. Ik heb de laatste tijd weinig op mijn blog gepost omdat ik zo werd afgeleid door deze oorlog en alle leed. Mijn verhalen leken zo triviaal daarnaast. Toch heb ik nu iets gepost, dat ik al eerder aan mijn lezers beloofd had. Een verhaal over kleine angsten overwinnen. Ik noem de oorlog bewust niet omdat er al veel over gezegd en geschreven wordt. Mijn insteek is positieve afleiding bieden in moeilijke tijden.

  Maar een statement was best mooi geweest, bedenk ik me door jouw verhaal...

 4. Mooie herkenbare post. Ik heb over de oorlog geschreven, omdat mijn blog heel persoonlijk is en ik ook schrijf over dingen die me dwarszitten en waar ik in gedachten mee bezig ben. Ik heb het gekoppeld aan hooggevoeligheid, geloof en omgaan met leed in de wereld.
  Ik begrijp het ook als mensen niet over de oorlog schrijven, juist om afleiding te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder