goede voornemens

Een spiksplinternieuw jaar ligt voor ons.

Hieronder 10 goede voornemens speciaal voor bloggers!

11 goede voornemens voor bloggers

 1. Ik ga voortaan tussenkopjes gebruiken in de vorm van zogenoemde H-tags. Dat is fijner voor mijn bezoekers, en Google kan mijn posts dan beter vinden.
 2. Ik ga afbeeldingen eerst verkleinen voordat ik ze op mijn blog zet, zodat ze niet de laadsnelheid van mijn blog vertragen.
 3. Voortaan zet ik minimaal 1 afbeelding in mijn blogposts! Zo maak ik het voor bezoekers makkelijker en leuker om mijn post te delen op bijvoorbeeld social media.
 4. Ik ga elke week alle nieuwe gepubliceerde blogposts intern linken!
 5. Ik ga voortaan elke week tijd besteden aan het updaten van oude blogposts.
 6. Met de opkomst van AI oftewel artificial intelligence wordt het belangrijker dan ooit om mezelf te laten zien op mijn blog en te bewijzen dat ik een echt mens ben! Daarom zal ik ervoor zorgen dat ik ook zichtbare profielen heb op social media. Zo kunnen zoekmachines zien dat ik een Mens ben en geen computer.
 7. Ik zal aandacht besteden aan EEAT: Experience, Expertise, Authority en Trustworthiness. Als ik ergens eigenlijk geen verstand van heb zal ik niet over bloggen, óf duidelijk mijn bronnen vermelden. En bronnen gebruiken van mensen die wel EEAT hebben! Dit was eerst overigens gewoon EAT.
 8. Ik ga me niet gek laten maken als ik een Blogspot blog heb! Ook met een Blogger blog kun je een succesvol blogger zijn met goede inkomsten. Het is onzin dat je alleen geld kunt verdienen met een  blog als het een WordPress blog is.
 9. Ik blijf schrijven over onderwerpen die ik zelf leuk vind, maar ik ga die onderwerpen wel even checken op het best mogelijke keyword zodat mensen mijn post ook kunnen vinden. Bovendien kan ik zo beter afstemmen op wat mensen willen weten.
 10. Ik ga aandacht blijven besteden aan SEO.
 11. Ik kijk maximaal 1 x per dag naar mijn blog statistieken. Van meer wordt een blogger alleen maar gestrest.

Wat zijn jouw goede blog voornemens?

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

 1. Mijn goede voornemens?
  Allereerst gezond te blijven, anders kan ik geen blogs meer publiceren.
  Ook eens 'verdiepen' aan hastags en proberen mijn teksten wat langer te maken.
  Dat denk ik om het meer 'persoonlijk' te maken. Met mijn tekenvriend Gumpie meer achtergrond info over het tot stand komen van een onderwerp. Maar dan met fantasie erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *