Reacties

Yoast premium: is de betaalde versie het geld waard? — 5 reacties

  1. Gelukkig verschillen meningen, sinds ik yoast premium heb en ook gebruik merk ik dat de bezoekers heel snel zijn gegroeid van 100k naar 350k bezoekers in 2 maanden tijd door veel hogere google posities. Twee belangrijkste functies daarvoor; ontweesde content die ik helemaal mis in je blog in combinatie met redirect. Ja dat kan okk via een andere plugin maar het voordeel is dag deze automatisch wijzigingen van url opslaat en bij verwijderen van artikelen vraagt naar welke hij moet doorverwijzen dus goede herinnering omdat je dat anders nog wel eens wil vergeten en je nu dus echt goed je blog kan kon marieen waardoor je overbodige content kan lozen en keyword cannibalizatie tegengaat. Suggesties voor interne links kunnen inderdaad stuk beter maar worden niet weergegeven op basis van keyword maar op basis van inhoud. En de aanpassingen vsn socials zijn alleen handig als je bijvoorbeeld een blog voor Facebook een andere titel wil geven dan in je metabeschrijving voor google. Fijn zou zijn als hij ze vervolgens nog automatisch zou inplannen of posten zodat jetpack wat een erg zware en vertragende plugin is overbodig maakt of een andere variant daarvan.

  2. Misschien nog een leuke aanvulling: Yoast biedt ook een (betaalde) training aan om de betaalde plugin op de goede manier in te stellen en te gebruiken. Ik ben in ieder geval blij dat ik hem gedaan heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder