Reacties

Waarom ik toch van Blogspot naar WordPress overstapte — 4 reacties

  1. Ik kan me heel goed vinden waarom je bent overgestapt. Zeker als je veel volgers hebt.
    Maar als ik je zin; 'Ik ben nu wekelijks best even bezig om al mijn blogs technisch te updaten', lees...
    dan blijf ik bij mijn oude situatie. Zoveel 'technische kennis' over bloggen heb ik niet.
    Dus... een tevreden blogger.

  2. Ik vind WordPress moeilijk. Ik beheer een website van een stichting. WordPress stuur iedere week een dreigende waarschuwing ‘ dat ik moet upgraden’ maar daar heeft die stichting geen geld voor. Nee WordPress is niet aardig voor ons.

  3. Waarom vind je dat die datum er uit moet? Ik vind het zelf soms behoorlijk vervelend dat als ik google naar iets, ik artikels terugvind zonder datum en dus niet kan inschatten hoe uptodate de info is die ik gevonden heb. Ik herwerk en publiceer ook soms oude blogartikelen, vooral omdat ik ze dan naar het Engels vertaal. Maar ik zet er juist altijd bij dat het om een oud artikel gaat en verwijs naar de oorspronkelijke publicatiedatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder