bloggen en loggen

Als je geld wilt verdienen met je blog is dit natuurlijk een belangrijke vraag! Want hoeveel bezoekers zijn er bijvoorbeeld nodig om je blog interessant te maken voor bedrijven en adverteerders?

Het meest genoemde getal is minimaal 10.000 unieke bezoekers per maand!

Wanneer kun je je baan opgeven?

Je hebt vast wel gelezen over succesvolle bloggers die zoveel verdienen met hun blog, dat ze geen baan meer nodig hebben. Het meest bekende Nederlandse voorbeeld is natuurlijk Cynthia Schultz van Miss Lipgloss.

In het tijdschrift Cosmopolitan geeft zij haar antwoord op bovenstaande vraag:

'Als je eenmaal 30.000 tot 50.000 bezoekers per dag hebt, kun je daar fulltime van leven.'

Maar Cynthia vertelt dat ze zelf maar een stuk of 6 Nederlandse béáutybloggers kent, die dit hebben gered. En met alleen bloggen kom je er dan niet: je moet ook nevenactiviteiten doen zoals een webshop, presentaties geven, boeken schrijven enz. aldus Cynthia.

Geld verdienen met je blog kost tijd

Hoewel er blogs zijn die 'viraal' gaan kost geld verdienen met je blog in het algemeen toch wel een paar jaar hard werken. Maar geld verdienen met je blog is dus zeker wel mogelijk. Bijvoorbeeld met behulp van affiliate marketing.

Lees ook: Je doet het toch wel gratis?

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Hoi jij heb ook van bloggen je werk gemaakt ik vind dat jij ook in dat rijtje valt ,jij doet ook wat jij graag doet en je verdient er ook mee. dus miss lip gloss heb wel veel bezoeker en heb ook een bedrijf en en blog en sta veel in bladen bloggen is hard werken en je website onderhouden en berichten schrijven maar van hard werken kom je waar je wilt zijn.
    Groetjes Angelique

  2. Nou... aan die 10.000 per maand zit ik nog laaaaaang niet, maar ik ben ook nog maar net begonnen :). We gaan vrolijk verder. Plezier hebben in het bijhouden van je blog is het belangrijkste denk ik.

    1. Plezier hebben in je blog is inderdaad heel belangrijk. Dat zorgt ervoor dat je regelmatig genoeg blijft bloggen. Maar het is meestal niet genoeg voor veel bezoekers. Daarvoor moeten de meeste bloggers echt hard aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *