Nicole OrriënsDit keer geen post maar een vraag.

Waar over wil jij graag lezen op Bloggen en loggen? Waar loop jij tegenaan? Wat vraag je je af?

Vertel het in de comments of mail me op nicoleorriens@gmail.com : )

Vergelijkbare berichten

7 reacties

 1. Wat fijn dat we een vraag mogen stellen!
  Waar ik tegenaan loop is de cookiewet en hoe ik het op de goede manier kan instellen op mijn blog zodat ik geen problemen krijg door het verkeerd te doen.
  Ik ben al dagen bezig me in dit onderwerp te verdiepen maar op de een of andere manier valt het kwartje niet helemaal bij me.
  Ik weet zeker dat jij dit weet uit te leggen in Jip en Janneke taal. Ik zal ook niet de enige zijn die tegen dit probleem aanloopt!
  Heel hartelijk bedankt voor deze mogelijkheid!

  Ik wens je een prettige zondag :)

 2. Ik zou erg graag meer willen weten over SSL (Het Groene Slotje). Ik heb begrepen dat zoiets verplicht is (dat zei mijn webhosting) en anderen zeggen dat zo'n groen slotje alleen verplicht is als je betalingsverkeer op je blog hebt.

 3. Mijn site is eigenlijk een Bloggerblog. Tijdens onze reizen blog ik de belevenissen van die dag of dagen. Ik heb een flink aantal emailabonnees via Feedburner. Die krijgen dus de geposte berichten in hun emailbox op de dag dat ik heb gepost. Toch zie ik in de berichten lijst bij aangeklikte berichten bij sommige posts minder bezoekers dan mijn aantal emailabonnees. Hoe kan dat? Tellen die emailabonnees sowieso niet mee in het aantal getelde bezoekers per bericht of tellen ze wellicht niet mee als ze hun email niet hebben geopend? Misschien kun je hier nog eens een artikel aan wijden.
  Dank alvast. Hoewel ik dus anders blog dan mijn - meestal veel jongere - medebloggers, heb ik al heel veel van je tips opgestoken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *