Reacties

Wat is eigenlijk 'self-hosted'? — 2 reacties

  1. Goed en duidelijk verhaal, ik zat ook te worstelen met de keuze tussen die twee. Uiteindelijk zag ik een blog die gemaakt was met Blogger, dát gaf de doorslag.
    Fijn dat je dat hier goed hebt verwoord.

    Volkert

  2. Ik vond en vind dat ook steeds erg verwarrend. Ik heb al enige tijd een gratis blog bij wordpress.com en een eigen domeinnaam met hosting. De provider had mij nl verteld dat ik gebruik kon maken van wordpress. Wat is ook deed of probeerde, er gebeurde gewoon niks. Ik kon alleen mijn domeinnaam doorlinken naar WordPress. Je snapt; na een jaar heb ik de hosting maar opgezegd en nu heb ik alleen mijn doorgelinkte domeinnaam nog. Opgelost. (en tóch zit het me nog niet helemaal lekker, maar ja...).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder