Reacties

Muzikaal intermezzo over onaardige comments — 2 reacties

  1. Altijd een moeilijk onderwerp, er zijn altijd mensen die helaas ook negatief blijven reageren. En dan zeg ik het ook heel voorzichtig. Of je nu linksaf gaat, zijn weer geluiden dat je naar rechts moet. En ook andersom. De uitdrukking 'als je je kop boven het maaiveld.....' weet je dat er reacties zullen komen. Het hoort nu eenmaal bij de 'mensheid'. Triest.
    Maar naarmate het warmer wordt, de vogel fluiten en mensen positief blijven zingen, kun je die dingen beter relativeren. En ik hou heel veel van vogels, zeker van struisvogels!

  2. Ja herkenbaar, ik trek me alleen de domme lullige reacties aan van mensen die al langer reageren. Dus waar je beter van mag verwachten. De rest schuif ik terzijde, van de dreigementen doe ik aangifte. Mensen die een opmerkingen plaatsen die al langer reageren wil ik nog wel eens een mailtje sturen en voor de rest vooral de laatste zin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder