Nicole OrriënsMet mijn man kijk ik graag naar Expeditie Robinson. En het was me al een paar keer opgevallen dat de tanden van zanger Thomas Berge wel erg wit waren. Ik dacht dat het aan mij lag, maar ik blijk niet de enige te zijn die het opviel.

Blijkbaar leveren Thomas' blinkend witte tanden veel gemene comments op. Maar Thomas kan er goed tegen! Zijn reactie is er eentje met humor. Zo zei hij dat hij 's nachts als het donker is alleen maar hoeft te lachen en hij kan alles zien.

Zo kun je ook omgaan met gemene comments!

En ook onderstaande foto is een mooi staaltje zelfspot. Voor wie hem niet kent: Thomas Berge is degene met de wc-eend : )

Wat kunnen wij als bloggers hiervan leren?

Thomas' reactie op de gemene comments op zijn tanden is er eentje van zelfspot en humor. Als je als blogger vervelende reacties krijgt, zou je dus eens kunnen proberen om er hetzelfde mee om te gaan als Thomas Berge.

Ik vind hem, en zijn witte tanden ineens veel leuker!

Leestip: Wat te doen als je last van een blogtrol hebt?

Vergelijkbare berichten

3 reacties

  1. Er zijn alle soorten commentaren. Als ik er een niet leuk vind, dan bedenk ik of er iets voor de comment te zeggen valt of dat ik hem anders kan lezen. Als de commentaargever (m/v/x) een punt heeft, dan laat ik 'm staan. Als het puur bedoeld is om te zieken, dan haal ik 'm weg. Dat komt bijna nooit voor. M'n tenen zijn niet zo lang en er met de meeste reagenten is weinig mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *