Reacties

Hoe schakel je blogspot.com door naar je .nl adres? — 3 reacties

 1. Het verhaal klopt met een domeinnaam. Mensen onthouden veel makkelijker je site zonder die lange toevoeging van .blogspot.com en het staat professioneler. Zelf hele goede ervaring ondervonden met KeurigOnline. Belangrijk is wel dat je alleen je naam laat registreren, want op de site van KeurigOnline wordt gelijk een pakket ingesloten. Niet nodig.
  Volkert.

 2. Ik wil dit nu gaan doen, maar krijg boven het kopje " een url van derden instellen" een waarschuwing dat als je een eigen domeinnaam inschakelt, https wordt uitgeschakeld. Hoe erg is dat?
  Gr.Petra Matthew

  • Dat is een goede vraag Petra. https wil zeggen dat een blog of site extra veilig is. Google gebruikt https nu zelfs als een 'ranking factor' voor zoekresultaten.

   Om die reden is het goed om te hebben. Het makkelijkst is als je gewoon je blogspot.com adres houdt. Dan hoef je alleen maar aan te vinken dat je https wilt.

   Maar als je een custom domein hebt is het instellen van https lastiger.

   Op deze website vind je een stappenplan: https://www.technologywindow.com/enable-https-blogspot-blog-custom-domain/.

   Concluderend: het uitschakelen van https is geen ramp. Het is net waar nu je prioriteit ligt: een professioneel ogende url of https hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder