Tsja, er is bijna geen ontsnappen aan: het is vandaag Black Friday. De aanbiedingen vliegen me links en rechts om de oren.

Bij de meeste denk ik: 'Jaja... daar trap ik niet in.'

Maar eerlijk is eerlijk, zeker voor bloggers zijn er wel degelijk Black Friday deals die de moeite waard zijn.

Dat zijn dan feitelijk investeringen in je blog, waar je nog lang plezier van kunt hebben. En als dat voor een lagere prijs kan, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Daarom hieronder toch een klein overzicht van Black Friday deals voor bloggers van de plugins die ik graag gebruik.

4 Black Friday deals voor bloggers

  • Tailwind is één van mijn favoriete hulpmiddelen. Je kunt er namelijk je pins mee over de dag verspreiden. Het is echt ideaal! Vanwege Black Friday kun je het nu kopen met 50% korting. Ik kan Tailwind echt van harte aanraden. Lees ook mijn post over mijn ervaringen met Tailwind.
  • De premium versie van de Yoast  SEO plugin is met 30% korting te koop op Black Friday. Hoewel je met de gratis versie ook een heel eind komt, vind ik inmiddels de premium versie toch ook wel de moeite waard. Ik heb hem voor twee van mijn WordPress blogs.
  • De plugin Advanced Ads is ook met 30% korting te koop. Deze gebruik ik voor alledrie mijn WordPress blogs. Je gebruikt hem onder andere om advertenties te ordenen en op je blog te zetten. Ik vind hem erg handig, en de ondersteuning is bovendien ook erg goed. Als ik een probleem heb, helpen ze doorgaans nog dezelfde dag.
  • De WP Rocket plugin heeft een hele goede reputatie als het gaat om je blog sneller te maken. Ik gebruik deze betaalde plugin voor mijn blog Huisvlijt. Vanwege Black Friday krijg je er 30% korting op.

Tot slot

Bloggen hoeft niet duur te zijn. Een Blogger blog is bijvoorbeeld gratis. Het enige wat ik daarbij wel zou doen, is een eigen domeinnaam kopen. Maar als je serieus gaat bloggen, en het professioneel wilt aanpakken, dan zul je vaak toch wel kosten hebben. Zelf heb ik tegenwoordig inderdaad een aantal betaalde plugins en themes. Ik moest mezelf hiervoor in eerste instantie echt overwinnen, want ik ben nogal vrekkig soms. Maar het is de moeite waard om in een blog te investeren.

In deze post noemde ik mijn favoriete plugins die nu verkrijgbaar zijn met korting.

N.B.

Waar mogelijk heb ik er affiliate links achter geplakt. Dat betekent dat als jij zo'n plugin koop, ik een klein percentage daarvan krijg. Dat gebruik ik dan weer om Bloggen en loggen te verbeteren. En jou kost het niets extra!

Hoeveel investeer jij in je blog? En maak je gebruik van Black Friday kortingen?

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *