peekIs je blog gebruikersvriendelijk?

Dat is een belangrijke vraag. En daarom kan het goed zijn de mening van anderen te vragen. Bijvoorbeeld in een intervisiegroep met andere bloggers. Bloggen is vaak een solitaire bezigheid, en contact met andere bloggers kan zeker goed zijn.

Gratis video verslag van beoordeling van je blog

Maar je kunt ook (gratis) gebruik maken van een Peek van UserTesting. Je registreert je op de website, en vult de url van je blog in. Afhankelijk van de drukte krijg je dan een paar dagen later een link naar een video waarin een bezoeker je blog beoordeelt!

Momfever

Ik heb dit gedaan voor mijn Engelstalige blog Momfever. En ik was aangenaam verrast. De bezoeker die mijn blog beoordeelde ging uitgebreid in op de layout en noemde ook eventuele verbeteringen. De video duurde ongeveer 5 minuten. Je kunt hem hier bekijken.

N.B. Op dit moment werkt Peek alleen voor Engelstalige blogs. Dus je kunt helaas nog niet je Nederlandstalige blog testen. Maar voor iedereen met een Engelstalig blog, vind ik het echt een aanrader! Sowieso is het interessant om de filmpjes te bekijken omdat je er veel van kunt leren. Zelfs al is het jouw blog dat beoordeeld wordt.

Peek in actie

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *