Reacties

Email adres of contactformulier op je blog? — 10 reacties

  1. Bij mijn WordPress websites krijg ik niet meer de optie om een formulier toe te voegen, ik zie alleen nog een button om media toe te voegen. Enig idee hoe dit kan? Ik gebruik nu meestal het formulier van het thema.

  2. het is een website. http://www.jotiko.nl. Momenteel heeft die site problemen, ik zit er aan te werken. Enkele afbeeldingen worden niet geladen. Maar bij het maken van een pagina kan ik geen formulier op een pagina zetten. Dat doe ik met de formulier functie van het thema. Werkt ook goed trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder