Reacties

Blogspot comments niet gemaild? De oplossing! — 20 reacties

  • Dat is vervelend Mariam!

   Heb je http doorgeschakeld naar https op je Blogger Dashboard?

   Welke teller gebruik je om je bezoekersaantallen te meten? En zijn je bezoekersaantallen gedaald naar 0, of zijn het er alleen minder? Meet je teller het nieuwe adres: https of nog http?
   Wanneer ben je overgeschakeld naar https? Een tijdelijke daling van de bezoekersaantallen is normaal. Dat komt omdat Google je blog even opnieuw moet indexeren op het nieuwe https adres.

 1. Bedankt, bij mij is dit gelukt. Ondertussen heb ik vandaag het thema Soho toegepast op mijn blog. Een ding lukt me niet, de kopfoto over de hele breedte te krijgen. Boven de foto wil ik graag van links naar rechts het menuteken, de naam van mijn blog (die nu verdwenen is en daarnaast nog abonneren en zoeken. Kan jij me helpen?

 2. Ha Nicole, ik heb nog een vraag aan je. Ik heb een facebookpagina waar ik dagelijks mijn blogpost van die dag op zet. Veel familie leest op die manier mijn blog. Ik doe dit door de link van de betreffende post te kopiëren en te plakken op mijn facebook pagina. Kan dit anders, zou het automatisch kunnen? Als je een oplossing weet zou ik daar dol blij mee zijn. Ik ga namelijk begin oktober een trektocht maken van twee weken met alleen een rugzak en zal dan mijn blog met mijn smartphone moeten maken wat ik al niet makkelijk vind. Als die posts dan automatisch op facebook zouden verschijnen ben ik van een hindernis verlost.
  Groet, Marthy.

 3. Dit is een mooie oplossing voor om de meldingen te ontvangen maar hoe kan ik weer meldingen krijgen als er iemand een nieuw bericht post op het blog waar ik beheerder van ben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder