kozzi

Ik haal veel van de plaatjes die ik op mijn blogs gebruik van Pixabay. Maar als ik daar niet kan vinden wat ik zoek, betaal ik ook wel eens voor plaatjes.

In deze post lees je waar ik betaalde plaatjes koop, wat ik er voor betaal, en welke nieuwe site voor plaatjes ik heb ontdekt!

123RF

De meeste betaalde plaatjes koop ik bij 123RF. Ik maak daar gebruik van hun credits systeem. Voor 42 euro koop ik 40 credits. Een plaatje in het formaat 338 x 450 px kost 1 credit. Wil je liever een wat groter plaatje, dan betaal je 2 credits. De duurste versie kost 350 credits. Omdat ik zoveel mogelijk plaatjes gebruik op Pixabay kan ik vrij lang doen met mijn credits. Ik denk toch al gauw een jaar.

Omgerekend zou je kunnen zeggen dat één plaatje me grofweg 1 euro kost.

Shutterstock

Ook heb ik een account bij Shutterstock. Daar koop je voor 39,- 5 downloads. Erg duur! Ik snap ook eigenlijk niet dat ik dit ooit heb gedaan. Met dit account ben ik dan ook erg zuinig, en gebruik ik weinig. De plaatjes op Shutterstock zijn relatief erg duur!

Kozzi: 1 maand gratis plaatjes downloaden

Dus toen ik las over Kozzi waar plaatjes maar 0,03 cent per stuk kosten, was ik meteen geïnteresseerd. En het leukste komt nog: de eerste maand is het gratis! Na die maand betaal je maandelijks 4,95. Maar zeg je voor die tijd op, dan betaal je niks.

N.B. Als je een account registreert bij Kozzi, moet je wel je creditcard gegevens geven of je Paypal gegevens. In het verleden ben ik nog wel eens afgehaakt als dit moest. Maar inmiddels heb ik toch al een aantal keren op deze manier een maand lang gratis gebruik gemaakt van een dienst. Als je op tijd opzegt, hoef je niet bang te zijn dat ze je toch kaal plukken. Bij mij is het tenminste altijd goed gegaan. Als je nog geen creditcard hebt, dan kun je die hier aanvragen.

Kozzi: alles op een rijtje

  • Kozzi biedt 2 miljoen royalty free plaatjes
  • Je kunt 1 maand gratis 5 plaatjes per dag downloaden
  • Na 30 dagen betaal je per maand 4,95. Voor dit bedrag kun je dagelijks 5 plaatjes downloaden.
  • Je kunt o.a. kiezen uit foto's of clip art!

Het plaatje bovenaan deze post heb ik gratis gedownload van Kozzi. Ik vind hun aanbod groot en gevarieerd, en ben erg blij met ze! Ik denkt zelfs dat ik na mijn gratis proefperiode mijn account bij hen houdt. Want het is een stuk voordeliger dan mijn accounts bij Shutterstock en 123RF.

Wil jij Kozzi ook uit proberen?

Klik dan hier om naar hun site te gaan. Of klik op onderstaand plaatje:

Kozzi Images - www.kozzi.com

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *