favoriete plugins

Lange tijd gebruikte ik alleen gratis plugins, want ik wilde zo min mogelijk geld uitgeven aan mijn blog. Maar inmiddels heb ik 5 favoriete plugins die betaald zijn.

Ik heb in totaal 14 plugins waarvan er 5 betaald zijn.

Mijn favoriete plugins die betaald zijn

1. Rankmath plugin

De Rankmath plugin is een SEO plugin. Het is een variant op de bekende Yoast plugin. Inmiddels gebruik ik op al mijn blogs Rankmath. Er is een gratis versie, maar ik heb overal de betaalde versie. Die heeft meer mogelijkheden, en maakt mijn leven als blogger makkelijker. Ik vind de 'omleidingen' functie erg handig bijvoorbeeld.

Klik hier om de Rankmath plugin te kopen.

2. Kadence theme pro

Net als bij de Rankmath plugin is de gratis versie van het Kadence WordPress theme prima. Wil je meer mogelijkheden dan kun je kiezen voor de pro addon. Ik  gebruik de Addon bij drie van mijn WordPress blogs. Op mijn andere blogs heb ik genoeg aan de gratis versie van de Kadence theme.

3. Query Hunter

Query Hunter is ook verkrijgbaar als gratis plugin, maar ik heb inmiddels Query Hunter pro gekocht voor eenmalig 39 GBP. Query Hunter is een plugin die je verbindt met Google Search Console. Nadat je dat hebt gedaan krijg je voortaan onder al je blogposts alle keywords te zien waar je blogpost mee rankt! Dat is superhandig, want zo kun je zien welke keywords het goed doen, en wat je kunt verbeteren aan een blogpost. Ik gebruik Query Hunter echt dagelijks.

Hieronder een screenshot van Query Hunter op Bloggen en loggen. Deze data zijn van mijn blogpost over het Hulc platform:

Black Friday en Cybermonday query hunter

Een van de leuke dingen aan de Query Hunter plugin vind ik dat je soms ziet dat je blog rankt op een keyword dat je niet eens in je blogpost hebt gebruikt! Dat betekent dat als je daar wel aandacht aan besteedt in je blogpost je waarschijnlijk je positie in de zoekresultaten kunt verbeteren! Voor de 25% korting gebruik je BLACKFRIDAY.

4. Rank Logic plugin Black Friday en Cybermonday

De Rank Logic plugin heb ik alleen op mijn blog Huisvlijt. Ik wilde niet nog meer geld uitgeven op dit moment. Het fijne aan Rank Logic is dat deze plugin bijhoudt wat je allemaal hebt veranderd aan je blogposts.

Ik ben eigenlijk altijd wel bezig met het verbeteren en aanpassen van gepubliceerde blogposts. Om te bepalen wat werkt en wat geen effect heeft, moet je al die handelingen eigenlijk bijhouden. Ik deed dat niet, omdat ik dat 'gedoe' vond. Dankzij de Rank Logic plugin wordt het nu automatisch voor me bijgehouden op mijn blog Huisvlijt.

5. LinkWhisper

LinkWhisper is een fijne plugin die het makkelijk maakt om intern te linken. Inmiddels heb ik deze gekocht voor al mijn blogs. Je krijgt er 30 dollar korting op nu.

linkwhisper

5 Ubersuggest 389,- voor permanent toegang

Ubersuggest is geen plugin, maar een platform dat je helpt om te zoeken naar goede keywords. Meestal worden Moz en Ahrefs genoemd, maar die zijn hartstikke duur en ook wat ingewikkelder vind ik. Ubersuggest is een stuk goedkoper en vind ik makkelijker om mee te werken. Voor 150 zoekopdrachten per dag betaal je 29 euro per dag aan Ubersuggest. Maar je kunt ook in 1 keer 389 euro betalen en de rest van je leven toegang krijgen. Als je tevreden bent met Ubersuggest is dat een voordeliger optie. Dit is ook de optie die ik heb gekozen destijds.

Favoriete plugins die betaald zijn samenvattend

In deze blogpost liet ik mijn favoriete 5 betaalde plugins zien.

Wat is jouw favoriete betaalde blog tool?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *