Bloggen voor geld is een uitstekende manier om geld te verdienen van uit huis. Je kunt zelfs bloggen voor geld met opdrachten uit het buitenland! Nederland is natuurlijk een relatief klein landje, en als je Engelstalig gaat bloggen voor geld vergroot je aanzienlijk je werkgebied. Daarmee open je een heleboel nieuwe deuren voor geld verdienen met bloggen!

Bloggen voor geld voor het buitenland

Inmiddels heb ik drie opdrachten gedaan voor het Amerikaanse bedrijf SponsoredReviews. Vandaag kwam er via Paypal weer een betaling binnen van 37,50 dollar. Dat is 26 euro. De post betaalde in totaal 75 dollar, maar de helft daarvan gaat naar SponsoredReviews. SponsoredReviews is daarmee de snelste, buitenlandse betaler: de post publiceerde ik op 10 juli, en ze betaalden op 22 juli.

Hoe werkt SponsoredReviews?

Het fijne aan SponsoredReviews is dat je niet per sé hoeft te ‘bieden’ op een opdracht. Je krijgt gewoon een mailtje met daarin de volgende informatie:

bloggen voor geld

 

 

 

 

 

 

 

De volgende stap is dan een bezoek aan de adverteerder, om te kijken of je mogelijkheden ziet daar een goede post over te schrijven, die ook nog binnen je blog past. In dit geval ging het over brillen!

Nadat de post gepubliceerd is, geef je de link van de post door op de website van SponsoredReviews. En in dit geval, was het volgende wat ik hoorde dat ik betaald was.

Bloggen: zoek zelf ‘opportunities’!

Overigens is het ook mogelijk om zelf ‘opportunities’ voor bloggen voor geld te zoeken. Op de website van SponsoredReviews vind je een button ‘Find Advertisers‘ en dan volgt er een handige lijst met advertisers.

Op die lijst vind je heel overzichtelijk de bedragen die de posts betalen. De betalingen variëren van 5 dollar tot wel 1000 dollar. Maar een ‘bid’ doen op een ‘opportunity’ wil niet per sé zeggen dat je de opdracht ook krijgt: dat is afwachten. En op sommige ‘opportunities’ kun je niet bieden, als je Pagerank niet hoog genoeg is.

Bloggen en advertorials schrijven is verrassend leuk! Het vereist research, creativiteit en inventiviteit. Kortom: ik kan het van harte aanraden.

Lees ook mijn post over affiliate marketing!

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *