Blog Advertising - Advertise on blogs with SponsoredReviews.com
Om mijn kansen als professioneel blogger te vergroten heb ik twee Engelstalige blogs: zo kan ik een veel groter publiek trekken. Op Momfever schrijf ik over het moederschap, huishoudelijke zaken en doe daar product reviews. Mom’s Home Run is een zogenaamd ‘niche-blog’, een blog met een heel specifiek onderwerp, voor een specifieke doelgroep. Mom’s Home Run gaat over hardlopen en moederschap.

Hoe krijg ik bezoekers op mijn blog?

Om bezoekers te trekken gebruik ik onder ander deze twee methodes:

  1. Ik bezoek blogs die dezelfde doelgroep hebben, en laat een (betekenisvol) comment achter
  2. Ik word ‘volger’ bij blogs met dezelfde doelgroep

Adverteerders vinden

Om adverteerders te vinden heb ik me aangemeld bij diverse ‘paid blogging websites’. Op dit moment levert Sponsored Reviews het meest op. Daar heb ik inmiddels twee opdrachten gehad ad 20 dollar per stuk.

Je hebt een Paypal account nodig

Ze betalen uit via Paypal, dus je moet wel een Paypal account aanmaken als je met Amerikaanse websites wilt werken.

Hier onder zie je een afschrift van Paypal en een betaling van Sponsored Reviews.

Ik houd jullie op de hoogte van mijn verdere bevindingen! Dus kom regelmatig terug naar Het Moederbedrijf en volg ons via Twitter en de Followers button aan de rechterkant!

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *