Reacties

Gratis tools voor bloggers! — 4 reacties

 1. Hallo,
  Ik ben gisteren begonnen met bloggen via blogger en nu heb ik de grootste beginnersvraag ooit denk ik: hoe maak ik het mogelijk voor mensen om mijn Blog te gaan volgen. Omdat ik jouw bloginformatie geweldig vind, dacht ik het hier te kunnen vinden. Helaas, ik zoek waarschijnlijk niet goed :-)

  Zou je mij kunnen helpen? Ik heb hieronder een link opgenomen, omdat de knop er misschien ook wel al gewoon op zit, maar ik hem niet als zodanig herkend heb:
  http://uitofthuis.blogspot.nl/2015/08/schrijven-als-therapie.html

  Alvast hartelijk dank en ik vermoed dat ik nog veel aan je tips hier op het Blog ga hebben wanneer ik een beetje op gang ben gekomen.

  Hartelijke groet, Sigrid

 2. Dat is een goede vraag Sigrid. De eenvoudigste manier voor mensen om je blog te volgen is een gratis emailabonnement. Dat kun je heel makkelijk installeren op Blogger.

  Hier onder de stappen:

  1. Ga naar je Blogger Dashboard
  2. Klik op Layout
  3. Klik op Add a gadget
  4. Scroll omlaag totdat je bij Follow by email komt
  5. Klik op het blauwe plusje daarnaast
  6. Klik op Save

  Nu kunnen mensen hun emailadres invullen zodat ze een bericht krijgen als jij een nieuwe post publiceert.

  • Ik heb het gelijk geprobeerd. Had al advies gekregen naar WordPress te gaan, maar dit klinkt alsof ik het ook kan. En het werkt prima! Dankjewel voor de snelle service. Ik vermoed dat ik nog vaak terug zal komen op bloggenenloggen....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder