Linkvehicle is een Amerikaans bedrijf dat adverteerders helpt hun positie in de resultaten van zoekmachines te verbeteren.

Linkvehicle

Linkvehicle houdt zich dus bezig met SEO: Search Engine Optimization. Als een bedrijf bijvoorbeeld buggy’s verkoopt, dan willen ze natuurlijk graag dat als iemand zoekt op ‘buggy’s’, zíj bovenaan staan bij de zoekresultaten. Linkvehicle helpt hen hierbij. Eén van de manieren waarop ze dat doen is door te bemiddelen tussen adverteerders en bloggers: adverteerders kunnen via Linkvehicle links kopen bij bloggers.

Linkvehicle: mijn ervaringen

In de laatste week van mei kreeg ik een opdracht van Linkvehicle voor mijn Engelstalige blog Momfever. Ik moest een post schrijven van minstens 200 woorden, met een url van de adverteerder, en een specifiek ‘key word’. Linkvehicle verkocht deze link voor 75 dollar, maar houdt helaas de helft van dit bedrag zelf voor hun bemiddeling. Dit betekent dat ik vandaag 37,50 dollar op mijn Paypal account ontving, wat neer komt op 30 euro. Ik plaatste de post gisteren, en kreeg vandaag al betaald.

Conclusie

Ik vind Linkvehicle een goede manier om geld te verdienen met bloggen. De betaling is zeer snel en betrouwbaar, en de gevraagde posts zijn prima te doen. Het enige dat je nodig hebt is een (Engelstalig) blog en een Paypal account.

Je kunt ook kiezen voor geld verdienen met je blog via affiliate marketing.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *