Reacties

Pagerank: waarom het belangrijk is — 13 reacties

 1. Hoi Nicole,

  Tot mijn verbazing heb ik een 3. Ik blog nu een jaar en ik vind het heel leuk om te doen. Ik heb nog geen reclame op mijn blog, maar misschien dat dat nog eens komt.

  Ik geef wel regelmatig commentaar op andere blogs en als het niet van WordPress is dan reageer ik onder mijn google account. Omdat die dan niet direct doorlinkt naar mijn blog zet ik wel mijn eigen url onder mijn naam. Misschien dat dat scheelt.

  groetjes,

  Dorothé
  http://djaktief.wordpress.com
  groetjes,

  Dorothé
  http://djaktief.wordpress.com

 2. Ik heb tot mijn verbazing ook 3. Misschien omdat ik heel trouw comments schrijf bij alle blogs die ik volg? Ik vind het leuk om heel nauw betrokken te zijn bij al die blogs. Misschien vandaar ....

  Goedele

 3. Interessant stukje. Natuurlijk ook even gekeken en ook ik sta op 3. Blog nu bijna een jaar. En ik krijg op de een of andere manier erg weinig viewers. Ben de laatste maanden ook trouw de SEO aan het invullen in de hoop dat dat helpt.

  Groetjes, Tessa

 4. Heel interessant artikel, daar heb ik zeker wat aan!
  Ik las hier iets in de comments over SEO en als net beginnende blogger ken ik die term niet, help?!

  Oh en nog geen page rank hier dus. Hopelijk komt daar snel verandering in!

 5. Hi allemaal,
  Kent iemand een goede WordPress Pagerank Plugin? Het zou handig zijn om in mijn CMS (dus niet op de website!) in een oogopslag te kunnen zien welke PR een pagina heeft. Hoop dat iemand een goede tip heeft!

  Groetjes,
  Manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder