Reacties

Inspect element: wat is het, en wat kun je er mee? — 8 reacties

  1. Met behulp van deze functie heb ik de kleuren van mijn lay-out aangepast. Je kunt precies vinden waar een onderdeel zit en dit later in je CSS aanpassen. Het is zelfs mogelijk om een preview te krijgen in je browser zonder dat je het meteen in het echt aanpast.

  2. Handig, deze tip! Ik heb geprobeerd om van de e-mailwidget van blogger de tekst te vinden via Inspect. Ik heb het wel gevonden, maar hoe pas ik het vervolgens echt in html aan? Ik kan met ctrl-f dezelfde termen niet vinden. Heb je tips voor mij?

  3. Ola Nicole, wat leuk dat jij hier over schrijft. Het is idd een handige manier om blogs te analyseren. Ik heb wel een vraagje, mss kun je mij helpen.

    Ik ben al een tijdje aan het zoeken welke manier er is of welke widget er is om boven een soort frame, slider carrousel te installeren op mijn blog. Ik heb gekeken bij bloggers die dat hebben met deze manier (element inspecteer) maar ik kom er niet uit. Mss kun jij het mij vertellen. Hier is een link van een site die dat heeft.
    https://www.funkyjunkinteriors.net/
    Als je een beetje scrolt, komt het bovenaan tevoorschijn. Alvast bedankt ☻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Bloggen en loggen

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder